2777
2789

ما خیلی وقته داریم تلاش میکنیم یه ملکی رو اجاره کنیم نمیشد گره افتاده بود بهش یه دفعه درکمال ناباوری شد،

سیستم مادرشوهرم اینا اینه که خیلی همه چیپ تو خودشون میگن همه از همه چیز هم خبر دارن دوبار سه بار شده یه چیزی به مادرشوهرم گفتیم نگید به کسی ولی باز گفتن آدمای بدی نیستنا ولی مدلشونه دیگه فامیلی همه از همه چیز هم خبردارن.من مادرم و خواهرم خیلییییییی منتظر بودن این کار ما انجام بشه هر روز خواهرم دغدغه داشت راهکار میگفت و....حالا من ب شوهرم گفتم میخواهم ب مامانم اینا بگم ولی فعلا تا کارهاش تو چندماه جور بشه بذار نگیم به سمت شما هنوز اوکی نکردیم همممممه خبردار میشن گفت نه کلا نگیم و...بعد گفتم خدایی مامانم اینا خیلی پیگیرن روا نیست نگیم و...کلی حرف زدم اخر گفت من ب نیت تو اطمینان دارم خودت و خدای خودت که به چه نیتی این حرفو میزنی باشه به مامانت اینا بکو به مامانم اینا فعلا نگو.خدایی لله من ادمی نیستم اهل اینکارا باشم ب مادرش اینا شاید بیشتراز مادر خودم خدمت کنم خداشاهده ولی حس بدی گرفتم ازین حرفش حس کردم کوتاه اومد ولی ناراحت شد.

چکار کنم؟واقعا نمیتونم نگم ب خانوادم خیلی پیگیرن بی انصافیه و واقعا اگر ب خانوادش بگیم همه حا میپیچیه و الان وااااقعا وقتش نیست همه بدونن بنا ب دلایلی

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا کنه مث شوهر من نباشه چون گفت باشه ولی همون ثانیه اول به کل خونوادش دونه دونه زنگ زد گفت، فک کنم لج کرد

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

منم باشم ناراحت میشم 

الان واقعا به خانواده خودت هم نگو نه بخاطر شوهرت بخاطر خودتون کلا وقتی میخواید کاری انجام بدید  به کسی نگید بذارید تمام و کمال انجام بشه بعد به بقیه انتقالش بدید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
خدا کنه مث شوهر من نباشه چون گفت باشه ولی همون ثانیه اول به کل خونوادش دونه دونه زنگ زد گفت، فک کنم ...

دقیقا مثل شوهر من چیزی بگم میگه باشه به کسی نمیگم همچین که دو دقیقه تنهاش میزارم مادرش رو خبر می‌کنه دیروز یه مسئله شخصی رو گفتم به مادرت نگو تا گوشی رو قطع کردم پنج دقیقه بعد مادرشوهرم زنگ زد فقط به شوهرم گفتم دهنت سرویس تا این حد آخه 

دقیقا مثل شوهر من چیزی بگم میگه باشه به کسی نمیگم همچین که دو دقیقه تنهاش میزارم مادرش رو خبر می‌کنه ...

بدم میاد از اینکاراش ها،یه بار نشد حرف گوش کنه بعدشم نمیدونم از تلقینه یا نه وقتی میگه گره میفته تو کارمون همونجور که اسی میگه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

چه لزومی داره که حتما همه چیزو به مادراتون بگید 

من برای پسرم زن گرفتم تا عقد نکردن به هیچ کس نگفتم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔