2777
2789
عنوان

خرید آنلاین

27 بازدید | 6 پست

معمولا چه چیز هایی رو آنلاین می خرین؟

مخصوصا از Dجی کالا

ممنونم💐⚘️ از پاسختون پیشاپیش

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

سوپرمارکتی قبلا زیاد میخریدم الان بیشتر خریدای معمولی و عروسک اینا برا دخترم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخوام دقیق بگم یازدهمین کاربری اینم بترکه باید برم سراغ سیمکارتای اعضای خانواده😂 تیکر بارداری نیس
سوپرمارکتی قبلا زیاد میخریدم الان بیشتر خریدای معمولی و عروسک اینا برا دخترم

ممنونم. خرید معمولی مثلا لباس اینا؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیسه حمام😁 جدی جنسشون خیلی خوبه اون تاپیک قفل شد کدوم دوره سوده هروی رو بیشتر کاربردی دیدی ؟

اول جذابیت رو 

کلا جذابیت رو اگه واقعا پیش بری همه چی عین زلزله شروع می کنه به پیش رفتن. هر اتفاقی افتاد جذابیت رو قطع نکن.

یعنی یه اتفاقاتی واسه من داشت درست می شد کمرم گرفت انگار که داشتم فلج می شدم :/// بعد که فرصت انجام کارم تموم می شد کمرم خوب می شد.ای کاش همون موقع با گفتن عبارات تاکیدی می گذروندم و ناامید نمی شدم می چسبیددم به طلسم های روانی ولی خب عقلم نمی رسید این روان خودمه جلومو گرفته.

با فراوانی مطلق.

منتها یه چیزایی تو ذهن آدم جلوی آدمو می گیره اینجا به طلسم های روانی نیاز داری که اونا پیش نیاز دارن.

یا مثلا جزیره گنج یعنی رابطه با خدا باز تو جذابیت هست ولی خود جزیره گنج یهو عجیب غریب وصلت می کنه به خود خدا 

و .....

ولی اصل کار جذابیت درونی و فراوانی مطلقه

کیسه حمام😁 جدی جنسشون خیلی خوبه اون تاپیک قفل شد کدوم دوره سوده هروی رو بیشتر کاربردی دیدی ؟

:))

خیلی ممنونم

قسمت اول و جریااولن کمردرد و فرصت تموم شدنو اینارو متوجه نشدم

من فراوانی و جدذابیت رو نصفه  وو نیمه گونش کردمه باید دوبار بچسبم بهش بعدش هم جزیره خود دوره فراوانی هم خیلی آدم رو وصل می‌کنه بنطرم