2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم از دست مادر شوهرم منو بکش

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 62 پست
مگه چقدر کار دارن که هم خودش باشه هم جاریت باشه هم تو؟

یه خونه ی ویلایی بزرگه بعدشم نوه ها میان مثلا ...خودشون ۹ تا بچن که البته ۳ تاشون شهرستانن ولی خب راست میگی کار بسیاری هم نیست دوس دارن بندازن رو دوشه من فقط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بجنگ نزار کسی بهت زور بگه اگه هر جور عادتشون بدی همینجوری باهات کنار میاد آخرش مادرشوهرت خسته میشه از رو می‌ره و می‌فهمه که تو براش کار نمیکنی 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

خونتون که جداست پول آب و برقم بدین شوهرت بگه من دوست ندارم زندگیم از حالت استقلال خارج شه میخام جدا باشیم. هر کی دوست نداره وضعیتش تغییر رویه بده، یه ماشین لباسشویی هم پول بذارین با مادرشوهرت بگیرین خودشو با لباس شستن خفه نکنه

تا ابد حقته... 

رفتی نشستی تو خونه ای که به قول خودت مال همه است 

معلومه که آرامش نداری 

تو هم مثل اونای دیگه پاشو برو 

یه کم از زندگیت بزن اجاره بده ولی اعصابت آروم باشه به این و اون فحش نده 

چیزی که من موقع خونه خریدن دقت کردم این بود که حتی نزدیک خونه اونا نباشه 

یه خونه با بهترین موقعیت تو محله مادرشوهرم اینا دیدم ولی نگرفتم 

رفتم یه جایی که نه من کسی رو ببینم نه کسی منو ببینه 

شوهرم روزی صدبار میگه دستت دردنکنه 

اگه اون خونه رو میگرفتیم از دست خونواده و فامیل شوهر آرامش نداشتیم

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

چقد اینایی که با خانواده شوهر زندگی میکنن تو این سایت زیادن خدا صبرت بده، منکه مادرشوهرم راضی نبود شوهرم منو بگیره اخیرا متوجه شدم، با حرفاش خیلی اذیتم میکنه بارها اشکمو درآورده تو شهر غریبم و باردارم خیلی بهم استرس میده منم بخاطر شوهرم هیچی نمیگم، شوهرم چند روز پیش گفت از این به بعد رفتیم اونجا بیشتر از یک ساعت نمیمونیم شوهرمم متوجه شد چقد اذیتم میکنه با حرفاش و من همه رو تو خودم میریزم

تا ابد حقته... رفتی نشستی تو خونه ای که به قول خودت مال همه است معلومه که آرامش نداری تو هم مثل اونا ...

والا بخدا اگه راضی نیستم کمرم بشکنه مشکل شوهرمه که میگه نمیزارم تو یه خونه تنها باشی چون کارش شهرستانه ۳ ۴ روزی یکبار میاد خونه 

2810