2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم از دست مادر شوهرم منو بکش

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 62 پست
اینم بگم اینکه اصلا کار نکنم هم نیست...سرویس و حموم رو گاهی اوقات میشورم گاهی اوقات حیاط...هفته ای ی ...

خوب چی میشه کمکش کنی راضیش کنی فکر کن مادر خودته بخدا اگه چند وقت بری مستاجری قدر همبن مادرشوهر به قول خودت افعیتو میدونی 

ی کار بیرون برای خودت جور کن کمتر بهت گیر بده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا ...۲ تا دختر داره کلا ۱ کوچه فاصله دارن اونا بیان کار کنن خسته شدم از این حرفا دختراش چشونه که ...

همینارو به شوهرت بگو‌پرش کن بگو عروس گرفتین یا حمال من یا میتونم کار خونه خودمو بکنم یا مادرت کارگر بگیرین خب اگه بری سرکار خیلی خوبه

از اول رو دادی و جلوشون واینسادی پررو شدن تقصیر خوده یسری خانماس من اصلا به پدر شوهر مادرشوهرم مامان ...

دقیقا منم همینطور.مامان و بابا یدونه هستن اونم مامان و بابای خودمون که زحمتمونو کشیدن.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
از اول رو دادی و جلوشون واینسادی پررو شدن تقصیر خوده یسری خانماس من اصلا به پدر شوهر مادرشوهرم مامان ...

والا منم به این میگم خاله مادر کجا بود این شیطانه من فقط ۲۰ سالمه از ۱۶ سالگی داره با حرفاش زجرم میده خدا از چشش دراره دخترای مجرد خودش تهران سر کارن برای اونا خونه تنها عیب نیست نمیزارن جدا شم برا من عیبه به من چه دخترای خودش بیان کار هاشو انجام بدن

دلم برای جاریت سوخت کارا همش گردن اونه گیر افتاده شوهرش از اونجا نمیبرتش

مقصر خودش بوده که از روز اول برای خودشیرینی عادتشون داره یه جاری دیگه هم دارم که اون اولیه اونم یه مدت اینجا بوده چرا اون انجام نداده؟احترام انسان دست خودشه

خوب چی میشه کمکش کنی راضیش کنی فکر کن مادر خودته بخدا اگه چند وقت بری مستاجری قدر همبن مادرشوهر به ق ...

کمکش کنم اولا باید کار یه خونه ی بزرگ رو دوشم باشه چون جاریم میزاره میره ...دوما قاطی شدن باهاشون یعنی به شوخ رفتن زندگیم یه مدت باهاشون قاطی شدم تا پای طلاق رفتم انقد دخالت میکردن رو جوراب هامم نظر میدادن که اره چرا از اینا می پوشی از این ساق بلند ها بگیر

2810