2777
2789
عنوان

خدایا خسته شدم از دست مادر شوهرم منو بکش

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 62 پست
بخدا من حبسم تو خونه شوهر نمیزاره جایی برم همین الانم از زندگیم راضی نیستم چه برسه اینکه بخوام حمال ...

تو خانه کار کن مثلا خیاطی یاد بگیر 

یا هر کاری که سرت و گرم کنه و اینا کمتر پیله کنند

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست خوبم، واقعاً که اوضاع سختی داری. به نظر می‌رسه که خانواده شوهرت تمام انتظارات رو روی دوش تو گذاشتن و این واقعاً ناراحت‌کننده‌ست.

اول از همه، بهشون بگو که تو هم زندگی خودت رو داری و نمی‌تونی هر لحظه درگیر کارهای خونه‌شون بشی. به نظرم خیلی خوبه که مرزهای خودت رو مشخص کنی. مثلاً می‌تونی با آرامش بگی: "من متأسفم، ولی الان نمی‌تونم کمک کنم."

حالا در مورد شوهرت هم، اگر بتونی باهاش صحبت کنی و بهش بگی چقدر تحت فشار هستی، شاید بتونه یه جوری از مادرش خواسته‌هایی داشته باشه.

و مطمئن باش، تو حق داری که خودت رو در اولویت قرار بدی. هیچ اشکالی نداره که بخوای برای خودت هم زمانی بذاری و کاری کنی که بهت خوش بگذره.

اگه دیدی اوضاع خیلی داره سخت‌تر می‌شه، شاید بهتر باشه به مشاوره فکر کنی. اونا می‌تونن خیلی کمک کنند. یادت نره، تو تنها نیستی و می‌تونی از این شرایط عبور کنی. امیدوارم زودتر به آرامش برسی. حتماً باهام در میون بذار که چطوری پیش می‌ره!   

یه مادر پر انرژی شیطون و مربی بدنسازی

تنها راهی که به ذهنم رسید اینه و۳تی صدات کرد بیا کمک بگو دارم غذا میپزم

گاهی براشون غذا درست کن ببر بگو دستم بند  غذا بود برای شما ام پختم...

یا یه هدیه کوچیک بگیر براش...میدونی باید دلش به دست بیاری چون اهل کار و کوزتی نیست از راه دیگه ای باید وارد شی که نه سیخ بسوزه نه کباب...

بعدش بچه دار شی توقعشون کم میشه

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)
عزیزم اصلا و اصلا تو وظیفه ای نداری.اینو روزی ده بار تکرار نکن.هیچ وظیفه ای نداری کمکش کنی.اینکه کی ...

عزیزم مشکل اینجاست شوهرمو پر کرده ببین شوهرم زورم نمیکنه ولی خب میگه مادرمه برو کمکش انقد میاد پیش شوهرم گریه و زاری و مظلوم بازی که اره وای کمرم وای سرم وای فلان جام شوهرمم باور کرده ...شوهرم کارش شهرستانه ۲ ۳ روزی یه نصفه روز میاد خونه که اونم بیاد یا نیاد ....به نظرت بهش بگم؟اتفاقا از سیاستمه که بهش نمیگم اگه بهش بگم میگه حق داره برو کمکش هیچ پسری بدش از مادرش نمیاد مخصوصا شوهر من که مادرش رو خیلی دوس داره بنظرم بهش نگم بهتره اونم از هیچی باخبر نمیشه و ذهنش درگیر نمیشه بزار فکر کنه مادر شوهرم هیچ انتظاری از من نداره ...البته شوهرم میدونه مادرش همیشه از دست من اعتراض داره ولی اگه هر بار بیاد خونه بهش بگم اعصابش خورد میشه و میگه مادرمه برو کمکش چون قبلا امتحان کردم ...

خدا بر داره این مادر شوهر های کخ ریز و بد جنس ناجنس رو

خدا نابودشون کنه یه روزی اگه مادر شوهر شم غرورم نمیزاره به عروسم بگم این لیوان رو بلند کن نمیدونم اینا چرا همش به عروس آویزونن

از اول رو دادی و جلوشون واینسادی پررو شدن تقصیر خوده یسری خانماس من اصلا به پدر شوهر مادرشوهرم مامان بابا نمیگم که پررو شن اسمشونو با خانم و اقا میگم ،مگه زحمتای پدر مادرمو سالها برام کشیدن ؟

عزیزم مشکل اینجاست شوهرمو پر کرده ببین شوهرم زورم نمیکنه ولی خب میگه مادرمه برو کمکش انقد میاد پیش ش ...

مادرش میگه و تو روزه ی سکوت گرفتی این وسط ادا خوبا رو درمیاری؟؟ 

خوددانی.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
2810