2777
2789

راننده سرویس پیاده میشه بچه رو تحویل مدرسه میده یاموقع تموم شدن میره از مربی تحویل میگیره 

یانه فقط توماشین میشینه تابچه خودش بره یا بیاد ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم میبرم و میارم 

میبرم باید بچه رو تحویل بدم وقتی هم میرم دنبالش باید برم از خانومشون تحویل بگیرم اصلا اجازه نمیدن بچه ها برن تو حیاط

اونایی هم که سرویسی هستن ،مادرا اومدن معرفی کردن به خانومشون که بچه رو تحویل همون آدم بدن

بستگی ب سرویس و سختگیری شما موقع ثبت نام سرویس داره در کل

من دیدم پیاده میشن پنج تا تجویل میگیرن میزارن تو ماشین و راه میفتن _یکی هم دیدم تو خیابون خودمون بچه رو اونور پیاده کرد بچه دو تا خیابون رو رد کرد و بسرعت دوید سمت کوچشون 

خیلی دقت کن تو این مورد

من سرویس ایفون میزنه ک ببرتش 

من خودم میبرم و میارم میبرم باید بچه رو تحویل بدم وقتی هم میرم دنبالش باید برم از خانومشون تحویل بگی ...

مرسی چون من ب سرویسش گفتم لطفا بچه روتحویل بده و تحویل بگیر حس کردم از حرفم تعجب کرد فک کردم قانونش این نیست

مرسی چون من ب سرویسش گفتم لطفا بچه روتحویل بده و تحویل بگیر حس کردم از حرفم تعجب کرد فک کردم قانونش ...

کار درستی کردید

حتما هم پیگیری کنید که این کارو بکنه

واسه ما که جلسه گذاشته بودن قبل شروع کلاسا

خیلی رو این موضوع تاکید کردن

بعد تازه میگفتن فقط و فقط ما به کسی که اول معرفی کنید بچه رو تحویل میدیم

امروز یکی بیاد بگه من خالشم فردا یکی دیگه بیاد بگه من سرویسشم یا مامانبزرگشم اصلا ما قبول نمیکنیم