2777
2789
عنوان

پسرم چهارسال و یک ماهشه قدش صد و پنج هستش شما بچه هاتون تو این سن

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من الان برات سرچ کردم. توی سن پسر شما قد ۱۰۵ سانت میشه حدود ۷۵ تا ۸۵ درصد. ینی پسر شما از ۷۵ ت ...

چطوری درصد و متوجه میشین

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
عزیزم من الان برات سرچ کردم. توی سن پسر شما قد ۱۰۵ سانت میشه حدود ۷۵ تا ۸۵ درصد. ینی پسر شما از ۷۵ ت ...

وااای تو رو خدا راست میگی باور کن اگر درست باشه ذوق مرگ میشم اخه سه ماه پیش بردمش متخصص چکاب و اینا گرفتم اون موقع سه سال ونه ماهش بود قدش صد بود دکتره میگفت اندازه چهارسالس گفتم بابا دکتره حالش خوش نیس

پسر شما و پسر این خانم توی نمودار رشد شبیه به هم هستن. هردو بین ۷۵ تا ۸۵ درصد.

اخه مگه میشه پسر من چهارسال و یه ماهشه ۱۰۳هستش پسر اون خانم چشم دور بد باشه ازش پنج سالشه۱۱۵.چجور مثل پسر منه اخه پسر من چجور تو یسال به ۱۵سانت بیشتز رشد میکنه

اخه مگه میشه پسر من چهارسال و یه ماهشه ۱۰۳هستش پسر اون خانم چشم دور بد باشه ازش پنج سالشه۱۱۵.چجور مث ...

مگه نمیگی سه سال و نه ماهگی قدش ۱۰۰ بوده؟ خب توی سه چهار ماه سه چهار سانت رشد کرده. طی یک سال آینده همینقدر رشد بکنه میشه ۱۱۵، حالا یه ذره کمتر یا بیشتر. ولی رنج قدی بچه هاتون یکیه. البته بین ۷۵ تا ۸۵ درصد ده درصد اختلافه. ولی بچه ی شما هم توی همون حدوده. حالا یه کم بالا پایین.

چجوررباید سرچ کنم و بدونم گلم

من از هوش مصنوعی به زبان انگلیسی پرسیدم (راه میونبر) که توی منابع انگلیسی برام سرچ بکنه. چون با بچه ی کوچیک واقعا فرصت این که خودم برم نموداراش رو پیدا بکنم نداشتم. میتونی سرچ کنی toddler height percentile calculator. سایتای زیادی هستن که حساب میکنن. ولی خب ممکنه رفرنس هاشون فرق بکنه برای همین درصدهای مختلف ممکنه بدن.

2810