2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

تبش رو کنترل کن

ویتامین سی بده خوب میشه ان شاءالله 

یکم طول میکشه

همون استا بدی بدنش آروم میشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

بجای تزریق امپول پنی سلین گیاهی بخورید تا سرماخوردگیتان فورا درمان شود⬇️

☺️  دمنوش سیب دارچین یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار آرامش بخش و سرما خوردگی زمستانه شمارا فورا درمان میکند سیب را به چهار قسمت تقسیم نموده و دانه های آن را خارج میکنیم؛ به همراه پوست سیب و یک تکه چوب دارچین در داخل قوری انداخته و به آن آب می افزاییم.

➕ حدود سی دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا سیب کاملا پخته شود.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

پسر منم یشدت سرفه میکرد هفته قبل

سرفه فقط یک راه درمان عالی داره که حتی شربت ها هم به این زودی برطرفش نمیکنن

من همیشه همین کار رو انجام میدم برای بچه هام

پنج شس تا بادوم بشکن پوستشو بگیر بعد با پشت چایی صاف کن نرم رنده کن

بریز توی یک استکان ، و تا نیمه استکان اب داغ بریزی براش کافیه و بعد داخل همون استکان اندازه یک ق مرباخوری بارهنگ بریز تا لعاب بده برای مزش هم یکم عسل یا دو سه تا قند بنداز روزی دوبار حداقل یا سه بار بخوره نهایت دو روزه سرفع قطع میشه

بهش میگن ترکیب بارهنگ بادوم

ترکیبی قوی برای کندن اخلاط از روی سینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40