2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه فامیل رو مسخره کردن ک چرا ی سمت صورتش فلج هست 

همون بچه بزرگتر ک شد تقریبا خوب شده و چهره عادی داره  اما بازم کامل خوب نشده 

اما اونی ک مسخره  کرد یکی از بچهاشو خیلی دوس داره دقیقا بچه همون پسرش ک میشه نوه ش ، ۲ تا عقب مونده داره ک هر دو دخترن و نمیشه تنهاشون گذاشت 

بعد ۲۵ سال همون خانومه رو ی نفر دیگ جلو چشم همون بچه فامیله (همونی ک صورتش فلج بود) مسخره کردن ک نوه ش عقب موندست 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ی نفر دیگم از پدرش ک زنده بود ارث میخواست 

بعد چند سال پسرش ازش ارث خواست و دقیقا همون حرفا و رفتارا  تلافی شد و شاید حتی بدتر

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

پدرشوهرم هرکی که بچه دار نمیشد میگفت اون اگه عقل داشت خدا بهش بچه میداد یا میگفت زنی که بچه دار نمیشه رو باید برد گذاشت خونه باباش.غیرمستقیم داشت به من میگفت که بچه دار نشی طلاقت میدیم 

الان همسرم بچه دار نمیشه دکترا هم جوابش کردن هزار تا هم دکتر رفتیم همشون گفتن محاله بچه دار بشه 

ای که دستت میرسد کاری بکن...

به یه خانم اتهام خراب بودن زد و دقیقا به خودش همین اتهام زده شد

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘