2777
2789
عنوان

از شیر شب چجوری بگیرم

77 بازدید | 13 پست

الان شیر روزشو قطع کردم ‌تقریبا چهار روز و نیمه . ولی شبا عمچنان بیدار میشه هر یک ساعت یک بار. 

اگرم بهش شیر ندم گریه میکنه . البته تا حالا بیشتر از یکی دو دقیقه نذاشتم از تکون خوردنش بگذره ها . ولی اگر بیشتر بشه گریه میکنه . بلدم نیست خودش بخوابه . این چهارشب باباش میبرش تو ماشین میچرخونش تا بخوابه .  خواب ظهرشم که قطع شده چون با سینه میخوابید قبلا . تو رو خدا بگید چکار کنم بچه ام برا شیرشب اذیت نشه . 

هرچی تایپیک در این رابطه بوده رو هم خوندم ولی هیچکدوم مناسب من نبوده . 

اینکه اب بهش بدم یا روپا بخابونمش ( اصلا قبول نمیکنه) ، توی تاب هم نمیمونه . از اینکه بخواد گریه های سوزناک کنه خیلی میترسم و استرس میگیرم 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبا قبل خواب بهش غذا بده سیر باشه..

بذار بابا بچه رو بخوابونه‌...

البته عادتش ندین به ماشین گردی بهتره چون خودتون اذیت میشین....پروسه ش طولانی و حوصله میخواد...ولی کم کم از سرش میافته

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

شبا قبل خواب بهش غذا بده سیر باشه..بذار بابا بچه رو بخوابونه‌...البته عادتش ندین به ماشین گردی بهتره ...

از سر عادت بیدار میشه اخه . بلدم نیست خودش بخوابه . موندم چکنم بدون گریه و عذاب شیرشبو بگیرم

من به روش این خانم دکتر دو سه هفته ای گرفتشمش توی یازده ماهگیحالا من شیر روزش رو نمیتونم بگیرم یعنی ...

اتفاقا یه دوره ی ترک شیر گرفتم خیلی مزخرف بود . روش چهار در چهار بود . من ک نتونستم تدریجی بگیرم شیر روز رو . یه کوچولو نمک زدم به سینه ام دیگه خودش نخواست بیاد سمتش . نه گریه کرد نه نق زد نه هیچی . الهی دورش بگردم . ولی برا شیر شب موندم چکنم . 

اتفاقا یه دوره ی ترک شیر گرفتم خیلی مزخرف بود . روش چهار در چهار بود . من ک نتونستم تدریجی بگیرم شیر ...

این میگه برای شیر شب ساعت بذارید اولش هر دو ساعت یعنی خودتون راس یه ساعتی بیدارش کنید شیر بدید 

بعد چند شب فاصله شیردادنا رو بیشتر و دفعاتش رو کمتر کنید

بعد خود هر تایمی که بیدارش میکنید شیر بدید،  رو زمان بگیرید دقیقه دقیقه کم کنید

من برای وقتایی که گریه میکرد صدای سفید میذاشتم یا رو پا میذاشتم یا بغل میکردم راه میبردمش