2777
2789

سلام بچم ۵ ماهشه تو بیداری سینمو نمیگیره و تو خواب بهش میدم چیکار کنم که تو بیداری هم بگیره دو سه بار مک میزنه بعد ول میکنه و به این ور و اون ور نگاه میکته نمیخوام شیر خشکی بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت ببند به شیرینی و‌مربا و عسل و‌خوراکی خوشمزه....فلفل و ادویه اصلا اصلا نخور ...بذار شیرت خوشمزه بشه...بستنی بخور جعفری سبزی تازه بخور شیرت معطر شه...اگر رژیم داری الان وقتش نیست

در حال راه بردن بهش شیر بده

اگه راه برم سقفو نگاه میکنه ولی تو خواب خیلی خوب میخوره خیلی نگرانم شیرم هم به شدت زیاده نمیخوام شیر خشک بخوره اگه دو سال شیرمو بدوشم و بهش بدم خشک نمیشه؟

خودت ببند به شیرینی و‌مربا و عسل و‌خوراکی خوشمزه....فلفل و ادویه اصلا اصلا نخور ...بذار شیرت خوشمزه بشه...بستنی بخور جعفری سبزی تازه بخور شیرت معطر شه...اگر رژیم داری الان وقتش نیست..سر سینه آت شیرین کن

اگه راه برم سقفو نگاه میکنه ولی تو خواب خیلی خوب میخوره خیلی نگرانم شیرم هم به شدت زیاده نمیخوام شیر ...

من هر دو بچم اینطوری یودم از 4 تا 6 ماه تو بیداری نمیخوردن، نگران نباش تو خواب بهش بده، شیرت هم خشک نمیشه کوچولوت هم درست میشه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

عزیزم از کی اینطوری شده ؟تا به حال برای این موضوع دکتر بردی؟زیاد استفراغ می‌کنه یا نه؟کاهی احساس می‌کنی چیزی رو توی دهانش مزه مزه بکنه؟آیا سرش رو به عقب میده ؟

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
2810