2777
2789

به نظر من خیلی تجربه شیرین و دلچسبیه به عنوان یه تازه مامان میگم...اما باید شرایط خودت و زندگیت رو هم در نظر بگیری...برای رشد و سلامت یک بچه قبل از هرچیزی باشد آرامش تو محیط خانواده باشه تا بتونی سختی های بچه داری رو تحمل کنی و از تجربیاتت لذت ببری

به نظر من خیلی تجربه شیرین و دلچسبیه به عنوان یه تازه مامان میگم...اما باید شرایط خودت و زندگیت رو ه ...

من خودم خیلی رو بچه حساسم انقدری حساسم که دیوونه شدم واقعا

من خداروشکر از زندگیم کاملا راضیم و تا تونستم اول شرایط مادی رو اکی کردم اما میگم چرا بیارم خدای نکرده شاید راضی نباشه به این وضعیت جامعه کلا چیزای چرت و پرت

میخام برم پیش مشاوره واقعا دیوانه شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یه راهنماییت میکنم اگر یه هدف توی زندگیت داری که میگی عیب نداره بعد بچه دار شدن میرم دنبالش فعلا دست نگه دار بعد بچه دار شو که بعدا برات میشه افسردگی 

من عاشق دانشگاهم بودم و می خواستم دکترا بگیرم به یه جای خوبی برسم ولی این وسط بچه دار شدم و الان دو ساله کارم شده گریه چون توی شهر خودمون دانشگاه رشته من نیست راهیم ندارم جز صبر و تحمل همش میگم کاش گذاشته بودم بعد دانشگاهم