2777
2789

اره من دارم خوبه بخصوص برای پیک نیک و مهمونیهای بچه دار چیز خوبیه 

غذاهای سالم و بدون روغن هم میتونی برای خودت درست کنی 

مارک برای من فلر هست خوبه برای مادرم مارک دیگه ای عست اونم خوبه 

ساندویچ ساز موتور نداره فقط یک المنت داره برای همین اکثر برندها خوبن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اره من دارم خوبه بخصوص برای پیک نیک و مهمونیهای بچه دار چیز خوبیه غذاهای سالم و بدون روغن هم میتونی ...

من پسرن بدغذاست مخصوصا برای صبحانه گفتم باهاش وافل و پنکیک و اسنک و چیزای مقوی درست بکنم چون چیزایی که مثل پنکیک و ایناست دوس داره، هرکاری حاضرم بکنم برای اینکه چیزی بخوره، کلا هم بنطزم بزای ادمای بچه داز خوبه؟ فقط یه نفر میکفت خوب نیمشه خشک میشه، واینکه میخام همه کارشو بگیرم

من پسرن بدغذاست مخصوصا برای صبحانه گفتم باهاش وافل و پنکیک و اسنک و چیزای مقوی درست بکنم چون چیزایی ...

من فقط باهاش ساندویچ درست کردم اما دیدم وافل هم درست میکنند من بچه ندارم به کارم میومد 

فقط چند وقته تفلون سینی اش خراب شده میچسبونه ساندویچ رو تیکه تیکه میکنه یادم میره برم سینی نو براش بخرم فعلا استفاده نمیکنم