2777
2789
پس لطفاً الان انقد سفت و سخت جلوگیری کن ک نیاز نباشه همچین کاری بکنی

حتما همین کارو میکنم این سیکل پریودیم میرم ایودی بذارم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ابن قرصارو از هرجایی نگیرید بعضیا تاریخ گذشته ن من خودم از بیمارستان تهیه کردم آشنا داشتیم مطمئن بود ...

من واسه اطلاعات عمومیم پرسیدم عزیزم ولی حرفتون کاملا درسته

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
چرا فک میکنی خدا مجازاتش کرده این درست نیست، چون برای من معجزه کرد برعکس دختر خاله ت ..من شرایطم جور ...

برای همه این جور نیست که بگی معجزه میشه 

من خودم دو تا سقط داشتم چیزیم نشد حدس زدم شاید دغواهامون بخاطر سقط ها بوده باشه چون یک دوره ای زیاد بودن 

اما برای خیلیا هم ضربه شو زده و دیدم خیلی اطرافم 

بچه ها اینکار نکنین خواهش میکنم دختر خاله من دو قلو دختر داشت قرص خورد یکیش مرده دنیا اومد یکیشم ناق ...

عزیزم پایینتر توضیح دادم شرایط من خیلی فرق داره البته خداروشکر باردار نیستم 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

من نمیدونم دلیل اینکه رفتین سقط کردین چی بود 

اما خواهشا اگه بچه نمیخواین سفت و سخت جلوگیری کنید چون جون هیچ آدمی مسخره دست شما نیست من عقیده دارم کشتن کشتنه چه انسان بالغ باشه چه جنین البته درمورد جنین با نقص و..... نه ها 

بعدشم بدترین ضرر را به بدن خودتون میزنین والا

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
همین نه هفته، اشتباه نه ماه نوشتم

من از قصد که سقط نکردم بچه تو هفته ی ۸ قلبش نمیزد هفته ی ۹ افتادم به لکه بینی رفتم بیمارستان بهم قرص دادن سقط شد اندازه ی یه لوبیا بود نه دست نه پا هیچی یه تیکه گوشت سفید بود اندازه ی یه بند انگشت 

برای همه این جور نیست که بگی معجزه میشه من خودم دو تا سقط داشتم چیزیم نشد حدس زدم شاید دغواهامون بخا ...

واقعیت من ازدواج اولم‌ ناخواسته دومی و باردارشدم یکیش شیر میخورد دومی باردار شدم از ترس زایمان طبیعی میخواستم‌سقط کنم که نکردم،شرایطم اونموقع جوری بود که میتونستم نگه ش دارم و نگه داشتم دوتا پسر دارم .ولی این سقطم کلا یه جریان جدا داره ..بنظرم هیچ زنی اینکار و ازته دل راضی نیست انجام میده خدا میدونه که برای من واقعا سخت بود ..امیدوارم کسی تو شرایطی نباشه که ناچار بشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
پس لطفاً الان انقد سفت و سخت جلوگیری کن ک نیاز نباشه همچین کاری بکنی

👏👏👏👏

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 
دکتر راهنمایی ات میکنه من دوبار داشتم بدون بقایا ۶ و ۸

دوبار خودت سقط کردی؟

عذاب وجدان برات به وجود نیمد؟

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

دوبار خودت سقط کردی؟عذاب وجدان برات به وجود نیمد؟

دو بار سقط پزشکی کردم 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم