2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه پسرم الان دوسالشه یک‌سالگی پسرم باردارشدم و سقط کردم دوباره الان باردارم و نگه داشتم با وجود مخال ...

عزیزم به اینا ربطش نده 

بعضی وقتا شرایط جور نمیشه 

مثلا خودم اگه حامله بشم حتما سقط میکنم چون از لحاظ روحی نمیتونم بهش برسم حالم خوب نیست شاید چندسال بعد دلمبچه بخواد ولی الان نمیتونم 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
شما دوس داری یکی تو را بزار تو چرخ گوشت خوردت کنه ؟

اوهوم

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

ببخشید که من جواب میدم ولی شما جای ایشون نیستی شاید خودش تمام شرایطشو سنجیده باشه

بچه ها اینکار نکنین خواهش میکنم دختر خاله من دو قلو دختر داشت قرص خورد 

یکیش مرده دنیا اومد یکیشم ناقض با کلی قرص تو مشتش 

و خداوند جواب دختر خالمو داد و الان دخترش بیست سالشه و داره جمعش می‌کنه به سختی 

من حدود دوهفتهدخونریزی شدیدداشتم بااون حجم خونریزی فک نمیکردم چیزی مونده باشه وقتی رفتم سونوفهمیدم

منم خونریزیم سر یکماه تموم شد بعد یمدت سوار موتور بودم خیلی بالا پایین شده بودم تا پیاده شدم خونریزی شدید تو کوچه دم در ..سونو که رفتیم که جفت مونده ولی داره خودش تخلیه میشه ..واقعا بارها خداروشکر کردم هنوزم باورم نمیشه بهم رحم کرد ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
ای بابا شما از شرایط من خبر داری بچه سوم ناخواسته حامله شدم و بچه دومم دوسالش نبود به شدت حالت بد وی ...

من بچه پنجممو پارسال ناخواسته باردار شدم ۴تای اول دوقلویی بودن دو دختر و دو پسر

میخواستم این یکی رو سقط کنم رفتم سونو گفتم اگه دوتا باشه سقط میکنم که دیدم یکیه و نگهداشتمش ولی الان از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم نمیتونم به خودم به بچهام به زندگیم برسم پسرمو دوس دارم خدا حفظش کنه 

ولی باور کن بچه ای که مادرش از لحاظ روحی و روانی داغون شده مطمئن باش دنیا نیومدن به نفع خودشه 

الان اگه باردار بشم صددردصد سقط میکنم بخاطر خودش

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
بچه ها اینکار نکنین خواهش میکنم دختر خاله من دو قلو دختر داشت قرص خورد یکیش مرده دنیا اومد یکیشم ناق ...

چرا فک میکنی خدا مجازاتش کرده این درست نیست، چون برای من معجزه کرد برعکس دختر خاله ت ..من شرایطم جوری بود که اگه سقط نمیکردم باید خودم بزرگه ش میکردم  بدون بابا ،اینجا جاش نیست بگم قضیه چی بوده

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

من سزارین شدم نه عزیزم دردش به زایمان نمیرسه،شدیدترلزپریوداونم فقط شب اول بعدش بهتر میشی،من دوازده هفته سه تا قرص داخل واژن به صورت عمیق پاهات رو بذاری باید وی مبل تا یه ساعت بلندنشی،یه قرص یه لپم یه قرص یه لپم،یه آمپول بقایا هم خودم خریدم همزمان زد

پنج ساعت بعد اولین خونریزی،دمنوش هم یک هفته خوردم بعدش که رفتم سونو بقایا نداشتم

معده ت هم باید پر باشه حتی اگه بالا آوردی سطل بذاربلند نشو یک ساعت همین

2810