2777
2789
عنوان

شکمم انگار هفت ماه و‌نیممه

153 بازدید | 11 پست

۹روز دیگه زایمان میکنم 

شکمم مث بچه‌اولم بزرگ‌نیس 

ولی هرچی سونو رفتم یا با متر تو بیمارستان ارتفاع شکمم اندازه گرفتن گفتن خوبه رشدش.

امشب ی حس ترس دارم فکر میکنم بچه خیلی ریز هست ک شکمم زیاد بزرگ نشده.

بچه اولم ۴۰هفته ب دنیا اومد ۳۵۰۰ وزنش بود 

خودمم چاق شده بودم کلی شکمم ترک خورد.

ولی این سری خودم چاق نشدم حتی لاغرم شدم 

از اول بارداری تا الان شاید ۶کیلو کلا اضاف کردم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

وزن ۳۳هفته. دو کیلو و ۱۰گرم بود

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد و وزن بچه رو تو برگه سونو نگاه کن

میگم طبق سونو ها همه‌چیز نرمال بوده تا الان 

اصلا استرس نده به خودت عزیزممنم تا ماه آخر کسی نمیفهمید باردارم بچه تو پهلوهام بودالانم با اینکه سزا ...

چن کیلو بود بچت

من از اولش شکمم پایین بود

خب پس نگران چی هستی وقتی همه چی نرماله به اندازه شکم نیست خیلی ها هستن شکم ندارن بچه درشت بدنیا آوردن 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 

من کلا شکم نداشتم چی بگم پس😐 همه بهم میگفتن شکمتو جا گذاشتی خونه اومدی😂 بچم هم ماشاالله دنیا اومدنی درشت بود ۳۵۰۰ بود وزنش دکترم می‌گفت بچت تو پهلو هاته حالا نمی‌دونم منظورش چی بود ولی اصلا شکم نداشتم

عزیزم حالتو می فهمم. من پارسال توی موقعیت شما بودم. تازه سونو که میرفتم می‌گفت بچه ت ریزه میزه اس. به خاطر همین تا ۴۰هفته زیر بار زایمان نرفتم تا وزن بگیره. وقتی بدنیا اومد ۲۹۰۰بود. 

الان حدودا ۱۰ماهشه ‌‌. اضافه وزنم داره    

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
چن کیلو بود بچت من از اولش شکمم پایین بود

یآدم نیست ولی سه و خورده ای بود با اینکه خیلی آنچنان تپل نبود ولی قد و استخون بندی درشتی داشت

اره همون یه ذره شکمم داشتم نوکش پایین بود

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹

منم تا الان که37 هفته ام کلا شش ک اضافه کردم، وزنش تو سونو نرماله شکمم هم اندازش متوسط و خوبه خودم لاغرشدم خیلی

برای پنجشنبه هم نوبت عمل دارم 37 هفته و 4 روز

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40