2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😉😉😜😜حرص نخور بله ربط داره، جو اینجارو بهم میزنن، اینجا مگه چت روم هست،بارها نی نی یار تذکر داره

خانم عزیز قطعا چت روم های خیلی آزادتر و بی بند و بارتری از اینجا وجود داره  ،این کارهای شما که من بارها شاهدش بودم نه تنها تاثیر مثبت نداره بلکه روش شما که توهین و تهمته خیلی زشت و به دور از اخلاقه .

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
2805
به خودم مربوطه😉🤗

بله به خودتون مربوطه ولی شما یه مادری و باید خیلی سنجیده تر با بقیه رفتار کنی حتی اگه فکر کنی راهش اشتباهه .اینکه همه را متهم کنی به هول بودن و بی بند و باری و تعلیقشون کنی فکر میکنی جلو فساد را میگیری ؟؟؟ 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
داره با خرزوخان صحبت میکنه 🤭بهش میگه انلاینی چک میکنی🤣توهم زده

عکس عنوان تاپیک کاربری قبلیت دارم یادت که نرفته؟؟!!!

اون تویی که توهم زدی میگی من همین یدونه کاربری دارم

❤️دنیام پسرام❤️
عکس عنوان تاپیک کاربری قبلیت دارم یادت که نرفته؟؟!!!اون تویی که توهم زدی میگی من همین یدونه کاربری د ...

یه اسکرین از یه کاربری گرفتی چیش به من😐

بعد تو نوازنده ی خوبی شدم قلبم شور میزنه چشمم تار🥀...🍁

دانلود کردم شعر قشنگی بود مرسی👌🙏

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘