2777
2789
عجب آدم پررویی هستی تو

چرا تاپیکمو خراب کردی حس تاپیک رو خراب کردی چطور به خودت اجازه میدی تلاش یکیو خراب کنی

بعد تو نوازنده ی خوبی شدم قلبم شور میزنه چشمم تار🥀...🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف آدم که با مرد کثیفی مثل تو حرف بزنه

پس دیگه باهام حرف نزن دیگه هم اگه میخای بی ادبی کنی نیا تو تاپیکام اینحا کسی از من ازاری ندیده

چرا تاپیکمو خراب کردی حس تاپیک رو خراب کردی چطور به خودت اجازه میدی تلاش یکیو خراب کنی

تلاش🤢🤢تو که مشخصه آره اومدی تلاش میکنی که اینجا با خانما شوخی کنی و گرم بگیری، تاپیکای کاربری های دیگت هست که چه نیتی داری

❤️دنیام پسرام❤️
تلاش🤢🤢تو که مشخصه آره اومدی تلاش میکنی که اینجا با خانما شوخی کنی و گرم بگیری، تاپیکای کاربری های ...

نه این ذهن بیمار تو اینجور قکر میکنه با خانمهااااا😐اواا شوخی چیز یدی نیست هرچی باشه مثل تو به همه اذیت و ازار نمیرسونم نخیر دنبال گرم گر۵تن و اینکارا نیستم اگه بودم هم به خودم مربوطه

نمیذارم آدم کثیفی مثل تو توسایت باشه

اینجا صاحب داره نی نی یارها مثل عقاب حافظ و سایت هستن مثل فرشتگان چارلی از سایت محافظت میکنن تو اختیارس نداری اینجا 

اینجا صاحب داره نی نی یارها مثل عقاب حافظ و سایت هستن مثل فرشتگان چارلی از سایت محافظت میکنن تو اختی ...

اره خب، واسه همینه تاحالا 10 تا کاربریت تعلیق کردن 

بی دلیل کسی تعلیق نمیکنن 

❤️دنیام پسرام❤️
اینجا از این خبرا نیست، تشریف ببر جای دیگه

تو این سن متوجه نشدی که زبون مثل خنحر برنده هست شاید یکی حال روحی خوبی نداره متزلزل بود یه حرقه نیاز داشت تا بهم بریزه نمیترسی حال کسیو خراب کنی منکه خرفات برام مهم نیستن ولی به کسی تهمت نزن

اره خب، واسه همینه تاحالا 10 تا کاربریت تعلیق کردن بی دلیل کسی تعلیق نمیکنن

خانم شما چطور به خودتون اجازه میدید به بقیه توهین کنید ؟؟؟ شما مگه مسئول سایت هستید ؟

کی وظیفه نهی از منکر در سایت را برعهده شما گذاشته ؟؟؟ 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
تلاش🤢🤢تو که مشخصه آره اومدی تلاش میکنی که اینجا با خانما شوخی کنی و گرم بگیری، تاپیکای کاربری های ...

شوخی کنه و گرم بگیره به شما ربطی داره ؟؟؟ اون خانم ها خودشون به شعور کافی رسیدن با کی گرم بگیرن و با کی نگیرن 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
خانم شما چطور به خودتون اجازه میدید به بقیه توهین کنید ؟؟؟ شما مگه مسئول سایت هستید ؟ کی وظیفه نهی ا ...

منو نمیشناسه هی توهین میکنه و بی ادبی کسی هم باهاش یرخورد نمیکنه نی نی یار ۵ خانم منصفی هستن امیدوارم بیان پیگیری کنن

شوخی کنه و گرم بگیره به شما ربطی داره ؟؟؟ اون خانم ها خودشون به شعور کافی رسیدن با کی گرم بگیرن و با ...

😉😉😜😜حرص نخور 

بله ربط داره، جو اینجارو بهم میزنن، اینجا مگه چت روم هست،بارها نی نی یار تذکر داره

❤️دنیام پسرام❤️
2810