2777
2789
عنوان

دوسپسرم و اکسششش

178 بازدید | 12 پست

بجها ی سوال داشتم ازتون

چجوری بفهمم دوسپسرم با اکسش در ارتباطه؟؟ دو س دفعه این مدت رفتم پیشش گوشیشو اورد اثرانگشت منو ثبت کرد روی گوشیش رمزشم میدونم

ولی وقتی پیاده میشه بره ی چیزی بخره گوشیشم با خودش میبره قبلا ک رمزشو نمیدونستم گوشیشو با خودش نمیبرد🤕

ول کن حساس نباش  من خودم یه لحظه ام گوسیم ام جدا نمیشه حتی حموم و توالت عادت دارم 

اونم عادت داره شاید با گوشیش پول پرداخت میکنه

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو میخوای عکس بگیری با گوشیش بعد به بهونه آبی چیزی پیادش کن اگر گفت بده ببرم بگو واا نمیبینی دارم عکس میگیرم خیلی عادی بگو 

با گوشیت رو تل شمارشو بزن کد اومد بزن از گوشی اون پاک کن خیلی ریلکس ب ادامه عکست برس حتما هم چن تا بگیر ک ضایع نشی جلوی طرف هم نرو تو اکانت رفتی خونه قشنگ ببین 

چیزی باشه هست بعد ک کارت تموم شد حتما بیا بیرون ک نفهمه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

ول کن حساس نباش من خودم یه لحظه ام گوسیم ام جدا نمیشه حتی حموم و توالت عادت دارم اونم عادت داره شای ...

آخه قبلا اینجوری نبودددد حسای عجیبی دارمممم

خددشم چند وقت پیش بهم گفت ک اکسش بهش پیام دادههه

آخه قبلا اینجوری نبودددد حسای عجیبی دارممممخددشم چند وقت پیش بهم گفت ک اکسش بهش پیام دادههه

چی‌بگم والا 

انشالا چیز بدی نباشه 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
چجوری چیکار کنم

ببین اصلا پیج اکسش هنوز داره ؟

وقتی باهاشی به دوستی رفیقی بگو زنگ بزنه با شماره ناشناس بعد سریع قطع کنه بعدش اس ام اس بده سلام شماره جدیدمه از این به بعد اینجا زنگ بزن 

بعد تو باید ازش بپرسی کی بودو اینا اگه جلوت زنگ زد ببینه کیه چیزی نیس اگه گفت نه رفیقاممه کسی نیس ی کاسه ای زیر نیم کاسس

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
ببین اصلا پیج اکسش هنوز داره ؟وقتی باهاشی به دوستی رفیقی بگو زنگ بزنه با شماره ناشناس بعد سریع قطع ک ...

خیلی زرنگه میترسم بفهمه منم اگه بفهمه تنها حرفش این میشه ک بم بگه خیلی کارات بچگونس😑

خیلی زرنگه میترسم بفهمه منم اگه بفهمه تنها حرفش این میشه ک بم بگه خیلی کارات بچگونس😑

نمیفهمه بای شماره ناشناس به یکی که اعتماد داری بهش بگو زنگش بزنه جلو خودت 

بعدم اگه فهمید بگو روت حساسم دوستت دارم اینا

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️