2777
2789

سلام دوستان من روز۳۱شهریور قرص سایتوتک مصرف کردم که جنین ۶هفته و ۴ روزش بود 

بعد چندساعت خونریزی کردم ولی جنین دفع نشد تا روز ۱۱ مهر که خونریزیم شدید شد و چندتا لخته خون به همراه تیکه های سفید جنین و دیدم و کاملا متوجه شدم که جنین دفع شده و بعد از اون یک هفته خونریزی داشتم ولی بعد از قطع خونریزی هنوز لکه بینی دارم 

میشه راهنماییم کنید که چکار کنم؟ از راه عدد بتا میتونم بفهمم کامل سقط شده یا نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما سونو بده که معلوم بشه بقایا نمونده باشه من پارسال سقط کردم بقایا مونده بود و نمیدونستم بعد از یک ماه از سقط یهو انگار شیلنگ خون ازم باز شد تا بریم بیمارستان ماشین پر خون شد حالا کلی نوار گذاشته بودم و پارچه گذاشته بودم لای پام یعنی به حدی شدید بود که راه که میرفتم شلپ شلپ تو کفشام خون بود رسیدم بیمارستان سریع بردنم اتاق عمل و بعدشم کلی بهم خون زدن. تا چند ماه هم از کم‌خونی سرگیجه داشتم.اینا رو گفتم که نذاری به این مرحله برسه‌

حتما سونو بده که معلوم بشه بقایا نمونده باشه من پارسال سقط کردم بقایا مونده بود و نمیدونستم بعد از ی ...

خب عزیزدلم من لکه بینی دارم نمی تونم برم سونو واژینال 

بنظرتون سونو شکمی برم تشخیص میده؟

خب عزیزدلم من لکه بینی دارم نمی تونم برم سونو واژینال بنظرتون سونو شکمی برم تشخیص میده؟

زوده هنوز کامل که تموم شد برو که ببینن که بقایا داری یا نه؟مال من بچه افتاده بود ولی جفت مونده بود و توی یک ماه رشد کرده بود و شده بود اندازه ی توپ البته اینو دکتری که برام کورتاژ کرد بهم گفت