2777
2789
عنوان

خداروشکر میکنم که نذاشتم تو این نه ماه بارداری معاینه بشم توسط ماما

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 54 پست
یسریاشون خیلی اشغالن زنداداشم ضربان قلب جنینش بالا بوده شکم دومشه سزارین اشغال معاینش کرده هرچی گفته ...

کلا خیلی تو مخت ماماها

دیروزم من گفتم درد دارم زیر دلم دکترم فکر کرد معاینه ام کرد اومد گفت چرا معاینه ش کردید این سزارینه کفتن باشه بابا ما دست نزدیم اصلا این برع درده سزارین و بکشه

منم گفتم عزیزم اورژانسیم شما اصلا نمیتونی طبیعی بیاری بچه رو

ممنونم سلامت باشیمن‌دیگه‌شنبه اورژانسی زدن واسه سزارین اب دورجنین خیلی زیاد شده وزنشم رفته بالا

ایشالله هر چی خیره واست پیش بیاد و کوچولو رو زود بغلش کنی.. بهترین حس دنیاست وقتی برای اولین بار نگاهش میکنی ..

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم میخوام سزارین شم البته حامله نیستم میترسم در اینده تشخیص دکتر طبیعی باشه اونوقت میذارن سزارین اخ ...

تشخیص همه دکترا اولش طبیعیه تاریخ طبیعیم میدن

خصوصیا یه سریشون انجام میدن زیر میزی میدی به دکتر نامه میده واسه بستری و بیمه تکمیلیت

من نیمه خصوصی دارم میرم

2805

واقعا معاینه دیگه جیغ زدن نداره 

درسته ادم خوشش نمیاد اذیت میشه ولی دیگه نه درحدی که اونطوری جیغ بزنه 

منم دو بار زایمان کردم طبیعی با آمپول فشار 

با اینکه دردش خیلی خیلی زیاد بود ولی بازم جیغ نزدم

ان شاالله شما هم به سلامتی و راحتی زایمان کنید  

موقع زایمان التماس دعا دارم 🥺

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ممنونم دعاکنید برام انشاللههمش منتظر اون لحظه ام قبافشو ببینم

ایشالله چشم به بزنی کنارته.. من همین الان دارم به دخترم شیر میدم با اینکه اصلا نذاشت بعدازظهر بخوابم.. خیلی بچه شیرین و عزیزه.. خدا به همه کسایی که دوست دارن و ندارن یه بچه سالم بده

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
منظورم اینه الان شما خودت خواستی سزارین شی؟مگ اختیاری میذارن؟

بله بیمارستان گلستان نداجا تو صیاد شیرازی تهران اختیاری انجام میدن بعضی دکتراشم پول نمیگیرن

من ولی اجباری شدم