2777
2789
عنوان

خداروشکر میکنم که نذاشتم تو این نه ماه بارداری معاینه بشم توسط ماما

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 54 پست
نه بابا من یه سقط دوماهی داشتم دردش ده برابر پریود فشارم اومده بود رو ۳داشتم میمردم

اووو😥😥😥😥

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چند سانت باید باز بشه برا طبیعی؟؟دوقلو دارم ..منم باید طبیعی زایمان کنم ؟

با دکتر مشورت کن ، ولی اکثرا سزارین میکنن

برای طبیعی از ۱ ۲ سانت شروع میشه و به مرور باید تا ۱۰ سانت باز بشه

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
امروز با ناخن میکشید رو‌شکم من میگفت نینی بیدارشو ان اس تی بگیرم گفتم عزیزم من ترک خیلی داره شکمم زخ ...

کدوم خراب شده ای رفته بودم خاک بر سرشون یعنی چی که نمیشه کصافطا متنفرم از کادر زایمان و ماماهای بی رحم مخصوصا اونایی که تو دولتی هستن

اره واقعا به نظرم درد سزارین و‌بخیه شرف داره اینجوری اذیت بشی

من هردو رو تجربه کردم بچه اول طبیعی بود دومی سز شدم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

عزیزم به سلامتی ایشالله . من پارسال ۱۹ مهر تو شرایط تو بودم . یادمه ۴۰ هفته دو روز بودم که آب دور جنین کم شد . رفتم بیمارستان .مامای همراهم اومد 

من با چهارسانت رفتم داخل ساعت ۶ عصر رفتم ۹:۱۵ شب دخترم بدنیا اومد.. سه ساعت پروسه زایمانم طول کشید

معاینه اگر راستشو بگم درد داره لعنتی من حالم بد میشد

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
چرا معاینه شدی مگه سزارینی نبودی از اولش

ن عزیزم آن اس تی گرفتن خوب نبود، دکتر گفت امشب برو بستری شو، اون شب تا فردا ظهرش ک تو بیمارستان بودم قرص زیرزبونی و آمپول فشار و.... زدن بهم ، اصلا دهانه رحمم باز نشد ک دردام شروع بشه، آخردست دکترم ک ظهر اومد  ، اول کیسه آب را باز کرد تو معاینه اش، و بعد آن اس تی ک دوباره گرفت ، گفت بچت بااین اوضاعش نمیتونه طبیعی بیاد ،و اورژانسی سز شدم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یسریاشون خیلی اشغالن زنداداشم ضربان قلب جنینش بالا بوده شکم دومشه سزارین اشغال معاینش کرده هرچی گفته گوش ندادن اینقدر اذیت شده اثلن نمیتونه بشینه شانسش تعطیل بود حالا که رفته پیش دکترش گفته حق نداشته معاینات می‌کرده اگه کیسه این پاره میشد چی حالا بهش گفته استراحت کنه تا وقت زایمانش فرض کن اگه اتفاقی میفتاد بچش چند هفته میرف دستگاه 

کدوم خراب شده ای رفته بودم خاک بر سرشون یعنی چی که نمیشه کصافطا متنفرم از کادر زایمان و ماماهای بی ر ...

نیمه خصوصیه مثلا

کلا ماماها یجورین من دکترم انقدر مهربون‌باهام رفتار میکنن 

وا معاینه اینجوریام نیستا من یه کوچولو اخ میگفتم از هفته ۳۶ ترشحات آبکی همراه با رگه های خونی داشتم زیاد میرفتم بیمارستان هر دفعه هم معاینه میشدم دیگه اینکه با یدونه معاینه دیوار زایشگاه رو لرزونده واقعا خنده داره سره زایمان پس بیمارستان منفجر میکنه خخخخخ

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چند سانت باید باز بشه برا طبیعی؟؟دوقلو دارم ..منم باید طبیعی زایمان کنم ؟

نه عزیز تو سزارینی هستی برو خوشحال باش..😉

وصال او ز عمر جاودانه به   خداوندا مرا آن ده که آن به
عزیزم به سلامتی ایشالله . من پارسال ۱۹ مهر تو شرایط تو بودم . یادمه ۴۰ هفته دو روز بودم که آب دور جن ...

ممنونم سلامت باشی

من‌دیگه‌شنبه اورژانسی زدن واسه سزارین اب دورجنین خیلی زیاد شده وزنشم رفته بالا

والا من هردفعه رفتم بهداشت ماما گفت بیا معاینه کنم شاید باز شده باشی از هفته ۳۴🫠🫠

منم میخوام سزارین شم البته حامله نیستم میترسم در اینده تشخیص دکتر طبیعی باشه اونوقت میذارن سزارین اختیاری کنم؟البته بیمارستان خصوصی میرم

2810