الان بیمارستان بودم تست ان اس تی متاسفانه بلوکزایمان شانس منم یه خانم ۴۰هفته اوردن طبیعی واااای با هر معاینه این بدخت جیغ میزد دیوارا میلرزید بخدا من که هم قلب خودم ضربانش رفت بالا هم بچم ترسیده بودم
حتما باید معاینه کنن کار دیگه ای نیست بکنن؟؟همش میگفتت جیغ الکی میزنی دوسانت باز شدی دکترم نبود ۳تا ماما بالاسرش بودن چرا دکتر نمیاد اخه؟
امروز با ناخن میکشید روشکم من میگفت نینی بیدارشو ان اس تی بگیرم گفتم عزیزم من ترک خیلی داره شکمم زخم شده جای ترکام میشه نکنی خیلی پروو گفت نه نمیشه میخوای زایمان کنی این لوس بازیا چیه منم کفتم بچمبیداره شما وصل کن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
[QUOTE=356744191]اره واقعا به نظرم درد سزارین وبخیه شرف داره اینجوری اذیت بشی[/QUOTE واقعا چقدر خانما هستن که توسط همین ماماها و دکترا تحقیر میشن. واقعا حیف . من خودم اگه بمیرم طبیعی به هیچ عنوان فوبیا دارم
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
راست میگه معاینه آنقدر جیغ زدن نداره! من بااینکه سزارین شدم ولی قبلش ک بستری شده بودم ،سه چهار باری معاینه شدم...نمیگم درد نداره داره ولی قابل تحمله....اون خانم ک با ی معاینه دیوار های زایشگاه را لرزونده، با خود زایمانش میخواسته چیکار کنه😅😅😅