2777
2789
عنوان

بارداری و غذا نخوردن

54 بازدید | 13 پست

بچه ها باردار باشیم غذا نتونیم بخوریم بچه میمیره؟تو روزش یکم میوه فقط بتونی بخوری با ابمیوه یا سرم تراپی کنی اگر نتونی غذا بخوری بچه تو شکم میمیره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه همینجا شنیدم طرف غذا نتونسته بخوره بچش مرده یا طرف سه روز روزه گرفته بچش مرده

نه ربطی به غذا نداشته ،شاید ماه های اخر اینکارو کرده ولی ماه های اول که اکثرا حالشون بده و بچه هم کوچیکه مشکلی پیش نمیاد فقط مراقب اب بدنت باش 

یه جا خوندم چه غذا بخوری چه نخوری بچت از استخوان هات و آهن بدنت استفاده می‌کنه بخاطر همین خیلیا تو پ ...

دکترم که خیلی ترسوند منو بچه سالمه گفت ازدست دادیش خنگ خداکنه از استخونام بگیره من مشکلی ندارم اینقدر خودمو سرزنش میکنم که نمیتونم غذا بخورم ولی تازه اوله سه ماهمه دست خودم نیست به خدا😔

نه من تا چهار ماهگی اینجوری بودم ۶ کیلو کم کردم بچمم الان چهارسالشه

خداروشکر منو هم دکترم خیلی ترسوند هم اینجا خوندم چندنفر گفتن سر غذا نخوردن مرده بچشون ترسیدم من تازه اول سه ماهم ولی واااقعا اذیتم خودم که باسرم تراپی سرپام

نه ربطی به غذا نداشته ،شاید ماه های اخر اینکارو کرده ولی ماه های اول که اکثرا حالشون بده و بچه هم کو ...

اره حواسم هست مثلا اب لوله کشی اصلا نمیتونم بخورم اما اب معدنی خریدم ابمیوه میخورم میوه هایی که اب زیادی دارن میخورم