2777
2789
عنوان

دوره آنلاین کیک پزی

140 بازدید | 29 پست

دوره آنلاین کیک تولد هست من خیلی علاقه دارم و یکم بلدم ولی میخوام شزکت کنم کامل یاد بگیرم بنظرتون ارزش داره یا همین فیلمای اینستا اینا ببینم یاد میگیرم؟

۳۵۰تومن پول دوره هست با تخفیف 

من با یوتیوب یاد گرفتم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ کانالی.؟

برای هر مبحث سرچ میکردم چندتا ویدیو میدیدم

با شخص یا کانال خاصی پیش نرفتم

هرکدوم که حس میکردم بهتر و کاملتره میدیدم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
کامل خامه کشی و فیلینگ گذاری اینا یاد گرفتی مثلا الان برا تولد میتونی خودت کیک بپزی؟

آره کامل یاد گرفتم

فقط باید بارها تمرین کنی تا دستت بیاد

کلاس حضوری هم بری همینه

کامل خامه کشی و فیلینگ گذاری اینا یاد گرفتی مثلا الان برا تولد میتونی خودت کیک بپزی؟

یه کانال هست رایگان همهههههه چیز یاد میده،با جزییات

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔