2777
2789
عنوان

بمونه یادگاری

55 بازدید | 5 پست

۵روز زایمان کردم وزن قبل بارداریم ۶۵بود اندام فیکس و‌عالی

تا آخر بارداری شدم۹۰ کیلو

امروز ۸۶کیلو هستم یه چاقالوی بد قواره🦦😂

مینویسم بمونه یادگاری چون میدونم به سرعتت میخام لاغر بشم

افسرده نمیشم و همه چیز خوب پیش میره

فقط باید صبور باشم تا حداقل ۳ماه طول میکشه ب وزن قبلم برگردم هروقت هم کمتر شدم میخام دوباره تاپیک یادگاری بنویسم

من میتونم😝

من پرو تر از این حرفام که یه زایمان هیکلم رو بهم بزنه😝😝

راستی اگه زایمان کردی و اینو میخونی خوشحال میشم راجب وزنت بگی قبل و بعد بارداری و الان😍

اول صبر کن آب میان بافتی بره چون تو بارداری آب میان بافتی زیاد میشه که مواد غذایی رو ببره برا جنین رحمت هم هنوز خون داره تا ماه آینده حداق ۱۰ کیلو برا این چیزا از دست میده شیر هم که بدی تا ۳ ماه آینده وزنت برمیگرده به قبل، رژیم نگیری فقط در حد تعادل گرمیجات بخور که هم شیرت زیاد شه هم وزنت بیاد پایین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مبارکه قدم نو رسیده 😍

من کلا تا الان که هفته اخرمه 6 ک اضافه کردم🥴55 بودم 61 ام😶فعلا سونو وزنش خوب بوده دیگه خودمم که بدجور لاغر شدم

میشه بپرسم وزن نی نیتون چقدر بود؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805