2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🤦‍♀️🤦‍♀️

اگه همراه با سرفه هست هرچی زودتر برید متخصص عفونی همسر من سرفه شدید داشت رفت تشخیص آسم خفیف دادن سرفه میکرد نفسش بالا نمیومد . اما پسرم همیشه خلط پشت حلق داشت چند سال بردم دکتر گفت به خاطر حساسیت بینی هست یک اسپری بینی و چندتا قرص داد خوب شد

اسپری آب نمک چجوری درس کنم

اب تمییز رو‌ می جوشونی 

تمییز از این لحاظ که بعضی مناطق مختلف هر شهر کیفیت آب متفاوتی دارن بجوشونی بهتره 

میزاری سرد بشه می‌ریزی توی یه کاسه تمییز، کم کم نمک وارد می‌کنی با یه قاشق تست می‌کنی 

باید شوری رو حس کنی نه اون قدر که بی مزه باشه نه طوری که خیلی شور باشه یا بینیت رو بسوزونه 

اگه نمکش زیاد بود آب اضافه کن از همونی که جوشوندی 

اگه اسپری بینی داشتی اونو بشور بریز توش اگه نه با سرنگ(بدون سوزن البته) پر کن بریز توی بینیت

اگه همراه با سرفه هست هرچی زودتر برید متخصص عفونی همسر من سرفه شدید داشت رفت تشخیص آسم خفیف دادن سرف ...

عزیزم من خاهرم اینجوری سرفه شدید داره با خلط 

ی شب پاشد نفسش بالا نمیومد دکتر گف آلرژی 

شما چ دکتری بردین؟

ب خاهر منم اسپری و قرص داده الان ۲ ماهه اینجوری از قرص و اسپریش ی هفتس استفاده میکنه فعلا خوب نشده همسر شما چقدر طول کشید درست شه؟

عزیزم من خاهرم اینجوری سرفه شدید داره با خلط ی شب پاشد نفسش بالا نمیومد دکتر گف آلرژی شما چ دکتری بر ...

عزیزم همسرم دکتر متخصص عفونی بردیم گفت سرما خورده دیر اومدین آسم خفیف شده همسر منم تو خواب اینجور میشد بیداری هم سرفه میکرد رنگش کبود میشد خنده بلند و خمیازه بلند هم نمی‌توانست بکشه میگفت گلوم اذیت میشه دکتر بدون اینکه عکس ریه بنویسه گفت آسمه دارو داد چند رقم قرص با یک اسپری که قرص رو میذاشت تو اون اسپری بعد دکمه اسپری میزد میکشید بالا نفسش رو . 

دکتر گفت اینا رو مصرف کنه اگه خوب نشد بیاد آزمایش بنویسم ریشه اش رو پیدا کنم . داروهاش برای دو هفته بود بعد دو هفته بهتر شد اما فکر میکنم یکماه کشید تا کاملا خوب شد

عزیزم همسرم دکتر متخصص عفونی بردیم گفت سرما خورده دیر اومدین آسم خفیف شده همسر منم تو خواب اینجور می ...

ارهههههه خاهر منم اینجوریه بخدااا نفسش نمیاد بالا سرفه کردنی رنگش کبود 

ی شب کلا ترسیدیم همه واسه چن ثانیه نفسش نیومد بالا 

وای خدا خیرت بده پس منم وقت میگیرم پیش متخصص عفونی 

۵ تا دکتر بردیم این شیشمی امیدوارم جواب بده

ب خاهر منم اسپری دادن ولی ی هفتس دوباره سرفه اینا دار

دکترشم خیلی خوبه نظرات خوندم همه راضی بودن حالا نمیدونم الان دوباره وقت بگیرم برا عفونی ؟یا همین ادامه بدیم سردرگمم بخدا نمیدونممم 

همسر شما چقدر طول کشید خوب شه؟

خاهر من یه هفتس دار استفاده میکنه ب نظرت صبر کنیم یا دکتر عوض کنیم