2777
2789
عنوان

یچیزی میگم حمله میکنید ولی حقیقته

| مشاهده متن کامل بحث + 2433 بازدید | 97 پست
بنظرم پشت این حرفا فقط حسادتهحتما اونی ک ناز میکنه نازکش دارهو از این فقط بعضیا میسوووزن

واااای خونواده شوهرمنم دقیقا همینن من به شدت درد دارم و بدویارم افتضااااح هرروز هرروز خونتو تمیز کردی؟غذا پختی؟فعلاهم اومدم شهر اینا چندوقت دیگه میخام برگردم خونه خودم مثلا یهو سرزده بدون خبر میاد ببینه خونع مرتبه؟جارو کردس؟یخچال مرتبه؟حیاط شستس؟ظرفا شستس؟وااااییییی اینقدر که گفتن شوهرمم دیگه افتاده سرزبونش منم گریم گرفت بهش گفت جوری میگی انگار من دلم میخواست اینقدر اذیت بشم یا ویار کنم چکار کنم بد ویارم و درد دارم دیگه کلافم حتی همین الانشم درد و تهوع دارم باسرم تراپی سرپام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفات درست بود بدن با بدن فرق داره ولی بعضیا همین ک حامله میشن خیال میکنن زمین و زمان باید نوکریشونو ...

خب بنده خدا دست خودش ک نبود ویار داشته

بعضیا کلا استراحت مطلقن باید درازکش باشن

2805

میدونید من واقعا از خانمای باردار خوشم میاد

به نظرم خیلی با نمکن که با شکم گردالیشون کلا حتی راه رفتنشونم برام با مزست

ولی بعضیا واقعا شورش رو در میارن

نمیدونم بخاطر وسواس فکری یا مشکلات دیگه خیلی حساس میشن

جوری که تمام اطرافیانشون رو اذیت میکنن

مثلا بارها دیدم سر ویار داشتن چجوری بعضیاشون اخلاقشونو بچگونه کردن و حتی نشستن براش گریه کردن

میدونم هوس چیزی رو کردن نرماله ولی خب بعضی رفتارا واقعا برای یه خانم بالغ و یه مادر زشته و درست نیست

کلا آدم باید توی هر شرایطی خود دار باشه

🦦
درست میگی ولی بعضیاااا واقعا لوس بازی در میارن

ببین ادم واقعا لوس بازی رو از حال بد واقعی تشخیص میده من واقعا به حدی حالم بده و درد دارم که رنگم میشه مثل گچ دیوار و بیحااال حتی ابم نمیتونم بخورم ویار دارم باسرم تراپی سرپام پس قاعدتا این حرفا مزخرفشون باید تموم کنن

موافقم من سز ارین شدم بعد از دو هفته بخیه هام عفونت کرد دوباره عمل کردم چهار روز شکمم باز بود شستشو نیدادندبعد از اون دوباره دو بار عملم کردن بعد از یکماه بخیه هامو کشیدم خواهرزادم به من می گفت خاله چقدر تنبلی خم شو سفره رو جمع کن درحالیکه من وقتی خم میشدم احساس می کردم یه سنگ تو شکممه الانم بعد از دو سال نشسته نماز می خونم هنوز که هنوزه نتونستم جای خودم رو بگیرم ایشون فکر می کرد من از تنبلیمه کار نمی کنم در صورتی که از خدا میخواستم یه بار دیگه بتونم خونم رو تمیز کنم

اطراف ما کسی ناز کنه میگن چیه بابا ما زیر توپ و تانک زمان جنگ بچه آوردیم 

یکی نیست بگه مگه مجبور بودی اصلا چجور روحیه داشتی.........؟

🌱𝑵𝒐 𝒘𝒂𝒓 𝒊𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅 𝒊𝒔𝒍 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒆𝒙𝒄𝒆𝒑𝒕 𝒇𝒊𝒈𝒉𝒕𝒊𝒏𝒈 𝒇𝒐𝒓 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒎𝒔

تو سرخ کنی اون ها بخورنوای از دست تومبگفتی نمیتونم شرمندهیا همه رو سوخته و خام می‌دادی بهش

میگم دیگه مریض بودم خوب نگاه نکردم 

تو آرد کرم بوده رنگ ارد بوده اونم ندیده

بعد سرخ کردن دیدم روی ماهیا کلا کرمه برشته اس😂😂😂

من خودم الان باردارم سرکلاژ کردم و استراحت مطلق ام 

عملا فقط میتونم تا حموم و دسشویی برم

ولی خب خانومی ک مشگل خاصی نداره واستراحتی نیس چرا باید مثلا ظرفاش تلمبار بشه خونش نامرتب باشه؟؟؟

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

واااای خونواده شوهرمنم دقیقا همینن من به شدت درد دارم و بدویارم افتضااااح هرروز هرروز خونتو تمیز کرد ...

خوب تمیز نمی‌کردی

میومدن میگفتن تمیز کن بگو نمیتونم ناراحتی شما تمیز کن

دوبار شوهرت دعوا میکرد میگفتی نمیتونم تکون بخورم درد دارم

بعد پامیشدی یک کوچولو تمیز کاری میکردی ساعت سه شب از گریه خونه رو میداشتی رو سر خودت و شوهرت ک درد داری و ....

میرفتی دکتر 

تا دفعه بعد خود شوهرت بگه کار نکن 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
2810