2777
2789
عنوان

یچیزی میگم حمله میکنید ولی حقیقته

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاها طرف حالش مساعد نیست،  اوایلشه،  با شرایط نتونسته ارتباط بگیره،  میگه تنبلیم میاد و حوصله کار خونه ندارم،  میریزن سرش. 

نه تو باااید بلند شی سرپا وگرنه تنبل میشی و زایمانت سخت میشه. 🤧🤧🤧😑😑😑🫤🫤🫤

بابا یه کم درکش کنید.  همین. 

دلگرمی بدین نه اینکه سرکوفت بزنید. 😑🤧

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دقیقا باشما موافقمبعضیا دیدم به بقیه میگن، سرما خوردم اما دو روز خوب شدمخب به پشمای شست پام😑

من نفسم درنمیاد اومده مادرشوهرم ی ظرف پر ماهی بده من سرخ کنم

سرخ کردم ولی کار زشتیه ب باسنشونم نیس ک من مریضم انگار ادا درمیارم

2805

مادرشوهر من اعتقاد داره هیچ نوع افسردگی وجود نداره چون خودش هیچوقت افسرده نبوده میگه چرته زن زایمان میکنه خودش و میندازه ب آه و ناله و افسردگی اسمش تنبلیه و میخواد ناز کنه وگرنه قدیم افسردگی نبود😶

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

منم موافقم. هر کس تو حاملگی شرایطی داره که با بقیه متفاوته . حتی یه نفر می تونه در هر بار بارداری شرایط متفاوت داشته باشه نمیشه شرایط خودمونو به همه تعمیم بدیم 

مادر شوهر خواهرشوهر که اگه خدا یکی از فرشته های آسمون رو بیاره به عقد پسرشون دربیاره بازهم میگن پسرمون حیف شد و همش به عروس نیش میزنن همه ی این ها بخاطر حسادت زنانه هست حالا خودشون وقتی حامله بودن هزارتا ناز و ادا داشتن 

والا اگه همه یاد بگیرن سرشون تو کار خودشون باشه بخدا دنیا گلستان میشه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

آی خدااا یکی پیدا شد درد منو بگهههه

من باردارم اوایلش اصل مشکل نداشتم هیچچی همه کاری هم کردم الان اخراشه ده دقیقه سر پا وایمیسم حالم‌بد میشه فشارم میوفته میگن ادا در میارم 

خب گاهی نمیتونم غذا بپزم اگه هم درست کنم بوش بهم بخوره سیر میشم اصا 

ی ماجراهایی دارمممم

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
بنظرم پشت این حرفا فقط حسادتهحتما اونی ک ناز میکنه نازکش دارهو از این فقط بعضیا میسوووزن

حرف هات درسته

ولی بعضی باردارها دیگه شورش در آوردن

وای این تاپیک دیدم ترسیدم بچه ام افتاد 

خوب نیا تو تاپیک

نه نوشته داستان جن

انگار اصلا قرآن نمی‌خونن کلمه اش تو قرآن ندیدن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
من نفسم درنمیاد اومده مادرشوهرم ی ظرف پر ماهی بده من سرخ کنمسرخ کردم ولی کار زشتیه ب باسنشونم نیس ک ...

چه کنیم که احمق ها مثل علف هرز مدام رشد میکنن🤦🏻‍♀️

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
مادر شوهر خواهرشوهر که اگه خدا یکی از فرشته های آسمون رو بیاره به عقد پسرشون دربیاره بازهم میگن پسرم ...

والا بخدا

نمیدونم چرا اینجورین 

پسراشون حالا چ چیزی بودن مگه اومدیم زندگیشونو جم و جور کردیم طلبم دارن

2810