2777
2789

بچه منم با شیر خودم سیر نمیشد خیلی اذیت میشد همش گریه میکرد از گرسنگی بااینکه شیر من خیلی زیاد بود همش هم غذاهای مقوی میخوردم که شیر خوبی به بچه بدم

البته وزن گیریش خوب بود

پیش چندتا فوق تخصص کودک که رفتیم گفتن شیرخشک نده 4 ماهش که شد غذای کمکی رو شروع کردم با لعاب برنج و فرنی و حریره و سوپ و پوره ها 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من میترسم شیرخشک بدم دیگه شیر خودمو نخوره ، چطوری هردوشو میدین

من هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک 

چون خودم شیر قابلی نداره

الان ۲ ماهشه تا هر وقت خورد شیرمو خورد ، وقتی هم ول کرد ول کرده دیگه مهم نیس، 

چون شیرم زیاد نیس شیرشم نمیکنه خودمم کلافم از این وضع شیر اومدن

برای همین برام مهم نیس ک ول کنه یا نه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

نوازد من الان دوماهشه اونم همینجوری بود دقیقا.پیش کلی متخصص بردم گفتن شیر خودتو فقط بده کولیکم داشت قطره داد .ولیوتجربه خودم اینکه اینکارو منم کردم نه ببین سیر میشه با شیر خودت . شیر خشک نده اگه بالا بیاره شیر ینی خیلی داری بهش شیر میدی .دوست داره بعد شیر خوردن توی بغلت بمونه وقتی از بغلت حداش میکنه گریش میگیره.