2777
2789
عنوان

مامانا خواهش میکنم ازتون

143 بازدید | 18 پست

اگه حوصله بچه و نق نق هاش ...محبت مادری و توان مالی و هزار کوفت و درد رو ندارین بچه نیارین...هر روز دعوا داریم بینشون کتکم میخورم فقط واسه چیزای خیلی عادی زندگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درستو بخون عزیزم ب هدفات فکر کن بعدم برو خابگاه

نمیزارن بخونم ...امروز خونه موندم درس بخونم مامانم از ۶ صبح پاشده کار داشت داداشمو داده به من از فرصت استفاده کرده از ۶ صبح پاشدم هنوز داداش ۲ سالم نذاشته من ۲ ساعت کامل بخونم 

چرا نمیری کتابخونه!؟

تو شهریم که تو کتابخونه اش هر کاری میکنن جز مطالعه کردن دلم میخواد خودمو از دستشون بکشم ولی عرضه اونم ندارم...بعد هی میگن هیچی نمیشی فلانی دراومد فلان کسو ببین دوستات دربیان همه میگن این چرا در نیومد 😭

تو شهریم که تو کتابخونه اش هر کاری میکنن جز مطالعه کردن دلم میخواد خودمو از دستشون بکشم ولی عرضه اون ...

ی اتاقی جایی ی مکان خلوتی با تمرکز، برو کتابخونه هدفون بزن بخون 

شد خداشکر 🌺🤲🏻🌺
ی اتاقی جایی ی مکان خلوتی با تمرکز، برو کتابخونه هدفون بزن بخون

میگه دیگه نمیزارم خونه بمونی...خونه موندنی هم میاره داداشمو میده بهم..واقعا نمیدونم از همه هدفام دیگه دست کشیدم 😭😭

اول از همه بهت افتخار میکنم هدف داری❤️ دوم اینکه امیدوارم به بهترینها برسی این روزا کلا دیگه یادت نی ...

ممنونم 🥺❤️ این روزا هیچ موقع یادم نمیره داداشمم نمیخوابه هرکاری کردم اذیتم کرد الان فردا پس فردا فقط امتحان دارم چیزی نتونستم بخونم نن واسه این میسوزم یه بار نمیگه تو بچه رو نگه داشتی دستت دردنکنه😭اومد باهاش دعوا کردم زدتم 

ممنونم 🥺❤️ این روزا هیچ موقع یادم نمیره داداشمم نمیخوابه هرکاری کردم اذیتم کرد الان فردا پس فردا فق ...

ببین الان استراحت کن. تایمی که بقیه خوابن بخون. میدونم واقعااااا سخته. میتونی قرص کافئینم بخوری که خوابت نگیره

2810