2777
2789
افرین دقیقا...منم تقریبا هر روز ی دردی شبیه پریودی سراغم میاد زودم از بین میره

اره  منم همین بودم تااخر بارداری

سرپسرم سرکلاژ نکرد دکتر دیگه رفتم پساری گذاشت

چرا سرکلاژ شدی؟ 

من طول سرویکسم کوتاه میشد و رحمم دوشاخه بودعمل کردم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزززم... خدا واست حفظش کنه

ممنون گلم 

تمچنین  نی نی شماهم سلامت بیاد بغلت💙

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

[QUOTE=356713005]هفته۱۵ طول سرویکسم ۳۰ بود دکتر سرکلاژ کرد[/QUOTE

اهان

خداروشکر مشکل جدی نداشتی

دیگه اخرشی

برای دردات طبعیه ماه اخر

فقط اگه طولانی ث پشت سرهم باشه باید بری دکتر