2777
2789

از کجا بفهمم که پریوده

اخه خیلیا گفتن ماه اول بارداری پریود شدیم نفهمیدیم

پس کی میای تو دلم💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملادرکت میکنم عزیزم منم این دوران رو پشت سرگذاشتم ولی پریودی اون زمان فرق داره معمولاخیلی کم ودرحد لکه بینیه بعضیاچون ازبارداریشون بی اطلاعن فک میکنن پریودشدن وگرنه ک خونریزی زیاد درحدپریودی اونم توزمان بارداری خیلی خطرناکه.

اونایی که اینجوری میشن اکثرا یا این مسئله تو خواهر و مادرشونم دیده میشه و یا اون خونریزی یکم با پریود متفاوته مثلا سبک تره یا زود تر از موعد تموم میشه کلا یه فرقایی داره و کسی که منتظر بارداریه سریع میفهمه غیرعادیه 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
کاملادرکت میکنم عزیزم منم این دوران رو پشت سرگذاشتم ولی پریودی اون زمان فرق داره معمولاخیلی کم ودرحد ...

خیلی وضعیت بدیه

مثلا من میخوام شروع کنم گرمی خوردن قطره ویتاگونس برا اولین بار گرفتم ولی با این شک نمیشه

پس کی میای تو دلم💔
اونایی که اینجوری میشن اکثرا یا این مسئله تو خواهر و مادرشونم دیده میشه و یا اون خونریزی یکم با پریو ...

من الان پریودم مثل همیشه تیره و لخته هم دارم ببخشید

ولی کمتره حس میکنم

نمیتونم تشخیص بدم چیه

پس کی میای تو دلم💔
من الان پریودم مثل همیشه تیره و لخته هم دارم ببخشیدولی کمتره حس میکنمنمیتونم تشخیص بدم چیه

پریودی که لخته داره یعنی دیواره رحمت داره ریزش میکنه 

دیواره ام که ریزش کنه قطعا هرچی بهش چسبیده باشه میاره پایین پس منتفیه 

اگه منظورت از تیره رو به سیاهیه تنبلی تخمدان داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❤خیلی وضعیت بدیهمثلا من میخوام شروع کنم گرمی خوردن قطره ویتاگونس برا اولین بار گرفتم ولی با این شک ن ...

نه گلم باوجودخونریزی پریودت واینکه مثه همیشع خونریزی داری احتمال بارداری ردمیشه.راستی من بعدازلطف ومعجزه خدا بادو دوره مصرف قرص ویتاگنوس باردار شدم البته کارای دیگه مثه بادکش تخمدان وخوردن گرمیجاتم انجام دادم.

پریودی که لخته داره یعنی دیواره رحمت داره ریزش میکنه دیواره ام که ریزش کنه قطعا هرچی بهش چسبیده باشه ...

بله تنبلی دارم

میگم نکنه مثبت باشه نفهمم بعد به قول شما دیواره ریزش کنه اگر نطفه هم باشه نمونه

البته بیبی و ازمایشم منفی بود

ولی انقد اینجا همه چیز دیدم که دیگه به هیچی مطمئن نیستم

پس کی میای تو دلم💔
نه گلم باوجودخونریزی پریودت واینکه مثه همیشع خونریزی داری احتمال بارداری ردمیشه.راستی من بعدازلطف وم ...

ممنون که گفتی تجربت رو عزیزم

منم خیلی تو سایت دیدم در موردش میگفتن و خیلی ها نتیحه گرفته بودن

هر چند که روی من هیچی اثر نداره  حنی بهترین داروها ولی امتحانش میکنم😑

پس کی میای تو دلم💔
بله تنبلی دارممیگم نکنه مثبت باشه نفهمم بعد به قول شما دیواره ریزش کنه اگر نطفه هم باشه نمونهالبته ب ...

نه مطمئن باش میفهمی 

من خودم این راهارو رفتم پنج شیش سال با یه سقط دوازده هفته و اسپرمی که کلی مشکل داره میفهمم چه حسی داری ولی وقتی خون پریودی رو میبینی سعی کن کلا دیگه رو اون ماه خط بکشی و تموم شده بدونی 

نطفه ای که سالم باشه میمونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه مطمئن باش میفهمی من خودم این راهارو رفتم پنج شیش سال با یه سقط دوازده هفته و اسپرمی که کلی مشکل د ...

باشه عزیزم شروع میکنم گرمی خوردن انشالله که پریود باشه

شما بجه داری الان؟

پس کی میای تو دلم💔
2810