2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
كجاي متن من توهين بود لازم باشه بله چرا دارو ندم

اینا دارو دادن به بچه رو قبول ندارن و داره مسخره میکنه بچه ها رو 

مطمئن باش دقیقا همین مدلی هستن که شما گفتی 

کسی که روح و روان سالمی داشته باشه این مدل نیست که به مریضی دیگران بخنده 

آدم قرصی باشه دلقک نباشه ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا دارو دادن به بچه رو قبول ندارن و داره مسخره میکنه بچه ها رو مطمئن باش دقیقا همین مدلی هستن که ش ...

والا 

اخه من توهينم نكردم 

بزار بگه 

انشالله كه مشكلي برا بچه هاشون پيش نمياد ولي پشيموني سودي نداره 

شما دوسال مشاور بردي تازه الان پشيموني چرا از اول دارو ندادي وقتي جواب نگرفتي اينا كه هيچ 

ادما مريض ميشن دارو ميخورن 

دارو خوردن خنديدن نداره 

اینا دارو دادن به بچه رو قبول ندارن و داره مسخره میکنه بچه ها رو مطمئن باش دقیقا همین مدلی هستن که ش ...

وای تو چقد نفهمی من کی مسخره کردم پسر منم مریضه قلبش مشکل داره من عاشق بچه هام بچه هر کی باشه چرا مسخره کنم نادونی تا کجا فقط دلم سوخت چون چند تا تجربه از بچه هایی که ریتالین خوردن داشتم گفتم بگم شما ندید میخوای بدی بده خود دانی 

2805
والا اخه من توهينم نكردم بزار بگه انشالله كه مشكلي برا بچه هاشون پيش نمياد ولي پشيموني سودي نداره شم ...

تو کلاسشون دو تا دیگه مثل پسر من هست خانواده هاشون قبول نکردن مشکل داره یکیشون رو که گفتن بره از مدرسه اون یکی هم کلاسش عوض شده بهش فرصت دادن ولی دیروز مدیرشون میگفت خسته شدم از اینکه حتی پدر مادر نمی‌خوان قبول کنن این بچه هم همه رو میزنه فحش میده خانواده اش میگن پسر بچه است شیطونه ...

حالا پسر من فقط حرف میزنه و ورجه وورجه میکنه بازم قبول کردم مشکل داره حالا هم این خانم محترم میگه قرصی هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
تو کلاسشون دو تا دیگه مثل پسر من هست خانواده هاشون قبول نکردن مشکل داره یکیشون رو که گفتن بره از مدر ...

من عقيده دارم دكتر بهتر من ميفهمه 

البته به يك دكتر مثل شما افاقه نميكنم 

خواهر انشالله پسرت زود خوب ميشه 

اعتماد بنفسش بالا ميره 

من كسي نديدم از دارو خوردن دور از جون طوريش بشه اما عدم درمان صدمات بدي داره 

وای تو چقد نفهمی من کی مسخره کردم پسر منم مریضه قلبش مشکل داره من عاشق بچه هام بچه هر کی باشه چرا مس ...

از تربیتتون مشخصه دیگه حرفی نمیمونه ....

شما از تجربیات نگفتی از اول اومده هر چی دوست داشتی گفتی حالا هم توهین میکنی 

آدم قرصی باشه راحت طلب باشه ولی شخصیت و تربیت داشته باشه .....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
از تربیتتون مشخصه دیگه حرفی نمیمونه ....شما از تجربیات نگفتی از اول اومده هر چی دوست داشتی گفتی حالا ...

من دیگه حرفی ندارم میگی دلقک و مسخره گر تربیت داری یعنی متاسفم واقعا 

من عقيده دارم دكتر بهتر من ميفهمه البته به يك دكتر مثل شما افاقه نميكنم خواهر انشالله پسرت زود خوب م ...

من سه تا دکتر روانپزشک بردم 

سه تا روانشناس کودک 

این سری هم به اصرار خودمون دارو نوشت 

ولی بعضی ها فکر میکنن دکترها سرمایه گذار شرکت های دارویی هستند که میخوان داروشون فروش بره و سود کنن 

مطمئین والدین آگاه و دانا بهترین بچه ها رو تربیت و مرورش میدن حالا هرکی میخواد هرچی بگه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من دیگه حرفی ندارم میگی دلقک و مسخره گر تربیت داری یعنی متاسفم واقعا

برو یک بار پستهات تو تاپیک بخون هرچی دوست داشتی گفتی 

وقتی بیماری و دارو خوردن بچه ها رو مسخره میکنی اسمت میشه چی؟! 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

پسر منم بیش فعاله ،،،زیاد حرف میزنه  شیطنت در حد معمول تمرکز نداره ولی درسش خوبه،،،،حرف زدنش یه کم مشکل داره و اینکه هیچ بچه ای باهاش دوست نمیشه،،،دکتر بهش ریتالین و رسپریدون داده بود معلمش گفت بهش نده چون از نظر درسی مشکلی نداره ،،،،، خیلی دلم براش میسوزه همش میگه هیچ کس با من دوست نمیشه 

پسر منم بیش فعاله ،،،زیاد حرف میزنه شیطنت در حد معمول تمرکز نداره ولی درسش خوبه،،،،حرف زدنش یه کم م ...

گل پسرتون کلاس چندم هست؟ 

منم پارسال پسرم درسش عالی بود ولی امسال تمرکزش هم دچار مشکل شده بود دیگه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2810