2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
من دیگه حرفی ندارم میگی دلقک و مسخره گر تربیت داری یعنی متاسفم واقعا

من از اول پست هاتون خوندم نمیخواستم ریپلایتون کنم ولی مجبور شدم

خواهش میکنم خواهش میکنم توی این تاپیک پست نزارین دیگه 

شما هیچ وقت نمیتونین خانواده ی بچه بیش فعال رو درک کنید

پیامدهای اجتماعی که این اختلال توی روح و روان بچه ها و روابط اجتماعیشون میزاره غیر قابل تصوره. 

بیش فعالی فقط شیطنت نیست

این دارو هم مثل بقیه داروهاست و وقتی نیازه مصرف بشه مفیده

این پستای شما رو مادرای نا اگاه میبینن و در حق بچه شون ظلم میکنن. 

همتا اسم خـودمه♥
دقیقا اولین بار که من پسرم رو بردم روان پزشک حرف شما رو زد که زیر ۷ سال ممنوع تجویز قرص

قرص ممنوعه با کار درمانی و بازی درمانی شروع میکنن اگر بهتر نشد تا مدرسه قرص تجویز میشه با دوز کم ک معمولا درست میشن بچه ها نیازی ب قرص ندارن 

اون چیزی کِ خدا برای تُ کنار گذاشته، سهم هیچکسی نمیشه 🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر مقاله علمی اومده یه سرچ کن بخون تحقیق کردن بچه هایی که در کودکی برای بیش فعالی درمان نمیشن در نوجوانی زمینه اعتیاد افسردگی خودکشی شخصیت ضد اجتماعی به شدت در اون ها به شدت بالا میره 

و چون تمرکزکافی روی دروس دبستان نداشتندسواد پایه رو یاد نگرفتند ممکنه تا پایان دبستان آروم تر بسن ولی آسیب های زیادی دیدند مرتب توسط مسئولین مدرسه و معلم ها تحقیر و سرزنش شدند توسط دوستانشون طرد شدندو...

این چیزی نیست که دلخواه شما باشه که دارو بدی یا نه شما باید این بچه رو درمان کنید تا دچار عوارض بیشتری نشه

قرص ممنوعه با کار درمانی و بازی درمانی شروع میکنن اگر بهتر نشد تا مدرسه قرص تجویز میشه با دوز کم ک م ...

من همه این راه‌ها رو رفتم متاسفانه نشد و دارو شروع شده که خیلی خیلی امیدوارم نتیجه بده

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2805
حتما درمانش کن .. شوهرم ۳۹ سالشه و درگیر اعتیاد شده .. هر دکتر و مشاوری میبرمش میگه از بچگی پیش فعال ...

اعتیاد بیشتر بخاطر شرمه.

انقدر تو بچگی بهش حرف بدن زدن اینطور شده.

باید رو عزت نفسش کار کنه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
گل پسرتون کلاس چندم هست؟ منم پارسال پسرم درسش عالی بود ولی امسال تمرکزش هم دچار مشکل شده بود دیگه

کلاس دومه،،،پارسال اول بود،،،پسرم از نظر هوشی خیلی خوبه اما تمرکز نداره یه کم صدا بیاد شلوغ بشه دیگه همه چیزو چپکی مینویسه،،،،، شمردن و اشکال هندسی رو تو سه سالگی یاد گرفته مثلا رفته بود برای امتحان ریاضی نتونسته بود یه شمردن ساده رو انجام بده نصف سوالات رو انجام داده بود نصف بقیش رو یادش رفته بود معلمش هم تعجب کرده بود

من همه این راه‌ها رو رفتم متاسفانه نشد و دارو شروع شده که خیلی خیلی امیدوارم نتیجه بده

انشالله که  نتیجه میده بچه هایی که هوش بالا دارن اینجورن باید کمکشون کرد 

اون چیزی کِ خدا برای تُ کنار گذاشته، سهم هیچکسی نمیشه 🧡
کلاس دومه،،،پارسال اول بود،،،پسرم از نظر هوشی خیلی خوبه اما تمرکز نداره یه کم صدا بیاد شلوغ بشه دیگه ...

با احترام به حرف معلمشون گوش نده دکتر بهش دارو دادن مصرف کنه سنش بره بالاتر بدتر میشه بعد میگید چرا زودتر انجام ندادم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دوست عزیزم سلامپسر منم دقیقا داروهای پسر شما را مصرف میکنهمن از پارسال شروع کردمو روزی هزار بار خدا ...

این نظر منه ،چیزی که تو بچه های خودم دیدم تاثیرشو ،اول بگم بچه هام هیچوقت تشخیص بیش فعالی و استرس و اینا نداشتن، یعنی دکتر نبردم به خاطر این چیزا،.اما فکر میکنم وبهترین راه برای کم شدن استرس و حتی خوب شدنشون بیرون بردنه،ببرشون کوه بیشتر ،ببر صحرا و بین طبیعت. 

با احترام به حرف معلمشون گوش نده دکتر بهش دارو دادن مصرف کنه سنش بره بالاتر بدتر میشه بعد میگید چرا ...

اصلا گیج شدم به خدا،،ما بندرعباسیم بردمش دکتر ۵ دقیقه با بچه حرف زد بدون هیچ نقشه مغزی و هیچی گفت بیش فعاله و دارو داد،،،بردمش یزد دکتر گفت برو نقشه مغزی بگیر،،،بردمش جواب رو که اوردم گفت من قبول ندارم جواب رو ،،،گفتم همین الان باید برم شهرمون بازم دارو نوشت،،،،، اینجا اصلا دکتر خوب نیست دلمم نمیاد همینجوری بهش دارو بدم ،،،،، از یه طرفم دختر خواهر شوهرم خیلی باهوش بود اما بیش فعال بود ،،،،دارو بهش ندادن بزرگ شد دختر خیلی خوبیه ارومه مهربونه فقط نتونست کنکور رشته خوبی بیاره و تو هیچ چیزی موفق نشد ،،،اینقدر باهوش بود که فکر میکردیم حتما پزشکی رو بیاره اما هیچججج 

توهین نکن کسی از بچه من شاکی نیست هم درسش خوبه و هم تربیتش حالا من جواب ندادم به اون خانم دیگه سواست ...

قلبم به درد اومد از پستت 

من مادر نیستم فقط بچه ی ۷ ساله ی خواهرم چند روزه داره قرص میخوره و حرفت قلبم رو ارزوند

ببین این حرفت با دل مادرهای تاپیک چیکار میکنه

میترسم از آدمهایی مثل شما 

که ذره ای نمیترسن از درآوردن اشک آدما 

اصلا گیج شدم به خدا،،ما بندرعباسیم بردمش دکتر ۵ دقیقه با بچه حرف زد بدون هیچ نقشه مغزی و هیچی گفت بی ...

کاش ببریدش شیراز تقریبا نزدیک بهتون و دکترهای خوبی هست ولی حتما پیگیری کنید فردا و آینده بچه ها خیلی غیر قابل پیش بینی و نگران کننده هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2810