2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
یه سوال عزیزمبچت به خاطر زردی تو دستگاه رفت ؟

آره دیرم خوب شد،اونموقع هم گفتن اگه زردی دیر خوب بشه تاثیر میزاره رو مغزشون متاسفانه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا حالا انگار چییییی شده. من خودمم بیش فعال بودم ریتالین هم خوردم. الانم لیسانس پرستاری و پرستارم. و ...

چه خوب ،موفق باشی قشنگم.چندسالگی دارو خوردی؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

چه خوب ،موفق باشی قشنگم.چندسالگی دارو خوردی؟

ممنون🩷. منم تو سن دبستان تشخیص گذاشتن برام. ولی از دبیرستان متیل فنیدیت شروع کردم. چون مامانم عین شما می‌ترسید بهم دارو بده وقتی بچه بودم. 

2805
ممنون🩷. منم تو سن دبستان تشخیص گذاشتن برام. ولی از دبیرستان متیل فنیدیت شروع کردم. چون مامانم عین ش ...

حالاتت چطور بود؟

من خودمم بیش فعالم از بچگیم .تموم کارای پسرمو خودمم کردم،اشتباه های زیادی حتی بعد ازدواجم داشتم،تصمیمای غلط و اینکه هیچ کاریو نمیتونم تا آخر پیش برمم.جا میزنم زود.عصبی و پرخاشگرم☹️

بنظرت دارو بخورم؟

حالاتت چطور بود؟من خودمم بیش فعالم از بچگیم .تموم کارای پسرمو خودمم کردم،اشتباه های زیادی حتی بعد از ...

نه دیگه شما الان مگه درس میخونی که نیاز به تمرکز داشته باشی؟ ولی اگه وسواس فکری یا عملی داری که معمولا همه ADHD ها دارن، اگه افسردگی اضطراب و... داری آره برو ویزیت شو و دارو شروع کن خیلی بهتر میشی. 

حالاتم. سرکلاس هی وول میخوردم نمیتونستم سرجام بشینم درس گوش بدم یا درس بخونم. فقط در حد 5 دقیقه میتونستم به درس گوش بدم بعد سریع دچار پرش افکار میشدم و حوصلم سر میرفت. 

پرخاشگری، زودرنجی، کم تحملی،نصفه نیمه رها کردن کارها از این شاخه به اون شاخه پریدن. 

و... 

نه دیگه شما الان مگه درس میخونی که نیاز به تمرکز داشته باشی؟ ولی اگه وسواس فکری یا عملی داری که معمو ...

کاش منم بچگی درمان میشدم و الان مثل تو دوست خوبم فرد موفقی بودم متاسفانه نتونستم تحصیلات خوبی داشته باشم یه رشته الکی با هزار زور و بدبختی درسمو خوندم.

نه دیگه شما الان مگه درس میخونی که نیاز به تمرکز داشته باشی؟ ولی اگه وسواس فکری یا عملی داری که معمو ...

نه درس نمیخام بخونم.میخام یکم حالات و رفتار و اعصابم آروم بشه

پس برید ازبقیه آدمها بپرسید از دست بچه شما چی میکشن شاید خودتون متوجه نیستید دیگران اذیت میشن من نمی ...

مرحبا 

واقعا شما حقيقت رو بدون جبهه ايي قبول داريد 

اين خيلي خوبه اين كاربر شبيه مادر همكلاسي بچه منه 

همه مادرا شاكين از بچش 

من دلم به حال اون بچه هم ريشه 

چون نميتونه ارتباط بگيره بچه ها باهاش دوست نميشن 

منزوي ميشه سر خورده و خداي نكرده عواقب بد و بدتر

مرحبا واقعا شما حقيقت رو بدون جبهه ايي قبول داريد اين خيلي خوبه اين كاربر شبيه مادر همكلاسي بچه منه ...

من یک روز در میون میرم مدرسه میپرسم نمیتونم بی تفاوت باشم وقتی بچه ام با دیگران متفاوت هست رفتارهاش اذیت کننده هست چرا باید دیگران تحملش کنن اتفاقا اونی که داره میگه بهم دنبال بهتر شدنش باش بدون بر چسب زدن دلسوز هست نه اینکه بگم بچه من مشکل نداره فردا که تو زندگیش خورد به بن بست بازم بگم دیگران مقصر هستند .‌.‌

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مرحبا واقعا شما حقيقت رو بدون جبهه ايي قبول داريد اين خيلي خوبه اين كاربر شبيه مادر همكلاسي بچه منه ...

توهین نکن کسی از بچه من شاکی نیست هم درسش خوبه و هم تربیتش حالا من جواب ندادم به اون خانم دیگه سواستفاده نکنید پررو نشید بچه هاتونو قرصی کنید تا خسته شید دات برا بچه خودت ریش باشه که از بچگی بهش قرص میدی

2810