2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
اره عزیزم درست میگید پسرم بردم بهترین دکتر شهرمون دوساله داره با بازی درمانی درمانش میکنه و پسرم خیی ...

خداروشکر امیدوارم شرایطتتون روز به روز عالی تر از دیروز باشه❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو 
نه خانم اشکال نداره من بهش میگم تو خونه میای وقتم کامل باهات میگذره حرف می‌زنیم کلی ولی باز یادش میر ...

خدا براتون حفظش کنه. بچه بیش فعال ماشاالله خیلی باهوشه ایشاالله درست میشه 

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله ک هرچه زودتر پسرتون بهتر بشه.... خواهر شوهرم گفته بود این بچه وحشیه🥺

مادر همسرم بلاهایی سر این بچه آورده در باور سایت نمیگنجه بگم و چون کاربریم قدیمیه میترسم آشنا کسی باشه بگم معلوم بشه که من چی کشیدم ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
مممنونم امیدوارم هیچ مادری این روزها رو نبینه مثل ما من امسال مدرسه اش رو عوض کردم روزی که رفتم جلسه ...

بله واقعا سخته الهی آمین هیچ مادری نبینه.آخی عزیزم ناراحت نشین...اونها قضاوت کردن.فدای شما بشم درست میشه.

2805
خدا براتون حفظش کنه. بچه بیش فعال ماشاالله خیلی باهوشه ایشاالله درست میشه

مممنونم ازتون خدا بچه هاتون رو حفظ کنه خوشبختی و سعادت و عاقبت بخیریشون رو ببینید❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو 
بله واقعا سخته الهی آمین هیچ مادری نبینه.آخی عزیزم ناراحت نشین...اونها قضاوت کردن.فدای شما بشم درست ...

به خدا همسرم همیشه میگه بقیه فکر میکنن دایم تو خونه ما دعوا و درگیری که این بچه این مدلی شده اما دقیقا رفتارها و کارهاش کپی پدر همسرم هست که اون نزدیک ۷۰ سالش هست و بیش فعالی درمان نشده داره ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دوست عزیزم سلامپسر منم دقیقا داروهای پسر شما را مصرف میکنهمن از پارسال شروع کردمو روزی هزار بار خدا ...

دمنوش بهار نارنج بادر نجوبیه به لیمو بش بده اگه خوابشم کمه استوخودوس با یه کوچلو گل گاو زبان که شادی اوره مداومت کن یعنی هرشب بش بده کاملا اضطراب واسترس ازبین میبره

پس کی خدا میخاد به بنده هاش لذتی بدون رنج بده....منتظر روزای بهترم
به خدا همسرم همیشه میگه بقیه فکر میکنن دایم تو خونه ما دعوا و درگیری که این بچه این مدلی شده اما دقی ...

درسته...نه بابا واقعا هر پدر مادری تلاششو می‌کنه برای تربیت بچه بعضی وقتا واقعا دیگه تقصیر پدر مادر نیست...آهان درسته.آخی عزیزم درست میشه خودتو نگران نکنین.آفرین بشما مادر مهربون و دلسوز ک بفکر هستین گلم خدا حفظتون کنه 

درسته...نه بابا واقعا هر پدر مادری تلاششو می‌کنه برای تربیت بچه بعضی وقتا واقعا دیگه تقصیر پدر مادر ...

مممنونم ازتون تنتون سلامت دلتون شاد لبتون خندون❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مامان عزیز،اول اینکه اصلا از دارو نترس. متاسفانه متاسفانه الان اکثریت بچه ها دارو میخورن‌. دختر من ۶سالگی با با بدن نحیف و ۱۸ کیلو وزن، رفت زیر تیغ جراحی و عمل قلب باز کرد. هروقت یاد اونروز میفتم یا اون خط برش جراحی و روی سینش میبینم قلبم آتیش میگیره. الانم دو سه سال گذشته ولی دارو می خوره. خب چه میشه کرد؟ من فقط خداروشکر میکنم که کنارمه...اینو گفتم که بدونی تنها تو نیستی که بچت دارو می خوره. الان بخاطر تغذیه های غلط، بخاطر امواج، آب و هوای آلوده و علتهای زیاد دیگه، بیماری توی کودکان خیلی زیاد شده.

دوم اینکه یادت باشه بچه های بیش فعال اگه دارو نگیرن، متاسفانه ممکنه تشنج کنن. و اونوقت ممکنه اتفاقات غیر قابل جبرانی بیفته. پس داروی پسرت و بده تا به آرامش برسید و‌زندگی تون روی روال بیفته انشالا🙏🌹

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

مامان عزیز،اول اینکه اصلا از دارو نترس. متاسفانه متاسفانه الان اکثریت بچه ها دارو میخورن‌. دختر من ۶ ...

ممنونم عزیزم خداروشکر که دخترت الان سالم و سلامت کنارته 😍منم حتما دارو میدم خداکنه خوب بشه بچم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

دمنوش بهار نارنج بادر نجوبیه به لیمو بش بده اگه خوابشم کمه استوخودوس با یه کوچلو گل گاو زبان که شادی ...

چشم عزیزم حتما بهش میدم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مادر همسرم بلاهایی سر این بچه آورده در باور سایت نمیگنجه بگم و چون کاربریم قدیمیه میترسم آشنا کسی با ...

خدا ازشون نگذره .مادرشوهرم خیلی به پسرم آسیب رسوند

2810