2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست

وقتی دانشجو ارشد بودم یک پسره هم کلاسمون بود بیش فعالی از بچگی داشت و دارو مصرف کرده بود و با تراپی و دارو درمان شده بود و هیچ مشکلی دیگه نداشت. 

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
خداکنه اینجور بشه و پسرم شاگرد اول بشه

عزیزم اینجوری فکر نکن که خدا کنه پسرم شاگرد اول بشه  فقط به خدا توکل کن به دستور پزشک عمل کن و از هر گونه محیط متشنج بچه رو دور کن. مهم نیست شاگرد چندم بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مممنونم عزیزم همون موفق سرچ کردم یک سایت بود داشت ۲۰ تاش رو داد ۸۰۰ قراره فردا پیک کنه برام خدا کنه ...

دلروخونه های هلال احمر و کلینیک های دولتی شهرتون بپرس. اونجاهایی که فوق تخصص ها ویزیت با مبلغ کم ویزیت میکنن

اونجاها حتما با نسخه پزشک گیرت میاد

همتا اسم خـودمه♥
وقتی دانشجو ارشد بودم یک پسره هم کلاسمون بود بیش فعالی از بچگی داشت و دارو مصرف کرده بود و با تراپی ...

عزیزم توروخدا برام بگو حالات و رفتارش چطور بود؟درسش خوب بود ؟رفتار عادی داشت؟

خیلی دلم میخاد بدونم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

2805
عزیزم اینجوری فکر نکن که خدا کنه پسرم شاگرد اول بشه فقط به خدا توکل کن به دستور پزشک عمل کن و از هر ...

راستش در کل شاگرد اول بودنش مهم نیست ،ته دلم میخام زندگی عادی و معمولی داشته باشه ،دلم نمیخاد جا بمونه از همسناش ،فامیلا و...دوس دارم بتونم کمکش کنم تو مسیر درست قرار بگیره ،و پیشرفت کنه

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

دلروخونه های هلال احمر و کلینیک های دولتی شهرتون بپرس. اونجاهایی که فوق تخصص ها ویزیت با مبلغ کم ویز ...

تمام شهر رو گشتیم حتی هلال احمر ایرانی شو نداشت 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیزم توروخدا برام بگو حالات و رفتارش چطور بود؟درسش خوب بود ؟رفتار عادی داشت؟خیلی دلم میخاد بدونم

بله عادی عادی درسشم خوب بود. پسر فهمیده با ادب و با شخصیت. 

دکتری روانشناسی هم گرفته الان مطب زده.  

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
بله عادی عادی درسشم خوب بود. پسر فهمیده با ادب و با شخصیت. دکتری روانشناسی هم گرفته الان مطب زده.

خداروشکر 😍خیر ببینی عزیزم تا حد زیادی به پسرم امیدوار شدم ،جدا از این مسائل واقعا آرزو میکنم پسرم و تموم بچه ها عاقبتشون بخیر باشه حالا نه فقط از لحاظ درسی ،از همه نظر☺️☘️

سلامبه هیچ وجه به بجه هاتون داروهای شیمیایی ندهید

عزیزم میدونم چی میگی ،ولی من چندتا دکتر بردم و واقعا پسرم نیازمند این دارو هست 

تمام شهر رو گشتیم حتی هلال احمر ایرانی شو نداشت

بگو دکترت نسخه دستی بنویسه از شهرهای دیگه بگیر من ی دوستی دارم تهرانه همیشه از داروخونه ۱۲فروردین میگیره. 

توی اپلیکیشن تی تک سرچ کن ببین کجاها داره. 

همتا اسم خـودمه♥
عزیزم میشه بگی چه قرصی مصرف میکنه؟چی بهش بدم ببره مدرسه ؟میوه و خوراکی نمیخوره ،فقط پفک و چیپس و...م ...

چیپس و پفک و خوراکی های دارای مواد نگهدارنده و قندهای مصنوعی  بیش فعالی را تشدید میکنه

حتما دارو بده 

برا خودش بهتره 

تو كلاس پسرم يه بچه پيش فعاله مامانش تو جلسه خيلي مغرورانه ميگفت من دكترو قبول ندارم 

همه بچه هارو ميزنه 

هيچ بچه ايي باهاش دوست نيست 

من مادر دوبار شكايتشو بردم به مدير و معلم 

ماه اول دوتا بچه ها رو هل داده يكيم محكم بزده تو گوش پسر من و ظرف غذاشو ريخته رو زمين 

من يكي تكرار كنه اين حركتاشو خودم بهش گوشمالي ميدم 

فارغ از بقيه مادرا كه اونام خيلي كفري بودن 

دارو دادن كه بد نيست 

من پسرم سه ماهشه شبا دارو ميخوره تا بخوابه 

خواب مفيد خيلي بهتره 

اونطوري بچت منزوي ميشه حس كمبود ميكنه كسيم باهاش دوست نميشه بدتر بچه ها رو اذيت ميكنه 

و اين علاوه بر همكلاسي هاش برا خودش بدتره 

كاش از تابستون شروع كرده بودي هنوزم دير نشده

چیپس و پفک و خوراکی های دارای مواد نگهدارنده و قندهای مصنوعی بیش فعالی را تشدید میکنه

روزی یکی دوتا میخوره ،قبلا خونه بود نمیگرفتمدبراش الان متاسفانه تو محیط مدرسه میخورن

نه عزیزم دکتر حتی فرمول تهیه این قرص رو با حوصله برام تشریح کرد .و گفت با خیال راحت پسرتو درمان کن و ...

خواهرشوار منم پسرش لجه بود اونم بیش فعال بو. میداد بکم که بزرگ شد دیگه نداد الانم خیلی پسر خوب و ارومیه تقریبا

2810