2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصفهانم عزیزم یه داروخانه ی معروف توی اصفهان هست ب اسم سجاد اونجا همیشه دارنشما کدوم شهر هستید؟

من کرجم عزیز جان 

البته تهران پیدا کردم ۲۰۰ تا میگه ۱۰ میلیون کمتر از ۲۰۰ تا نمیده 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من کرجم عزیز جان البته تهران پیدا کردم ۲۰۰ تا میگه ۱۰ میلیون کمتر از ۲۰۰ تا نمیده

جددددی؟؟؟؟؟؟ 

ن بابا اینجا من این ماه 6بسته خارجی گرفتم 200

حیف ک فقط ب خانواده ی بچه دارو را میدن وگرنه میگرفتم واست با پست میفرستادم

کاش میتونستی میومدی اصفهان میگرفتی

2805
جددددی؟؟؟؟؟؟ ن بابا اینجا من این ماه 6بسته خارجی گرفتم 200حیف ک فقط ب خانواده ی بچه دارو را میدن وگر ...

مممنونم عزیزم 

همون موفق سرچ کردم یک سایت بود داشت ۲۰ تاش رو داد ۸۰۰ قراره فردا پیک کنه برام خدا کنه نتیجه بده خسته شدم دو روزه ایرانی میخوره پرانرژی تر شده

هرچی آرزوی خوب مال تو 
من با تجویز دکترش ساله تحصیلی را کامل بهش دادم بعد از خرداد ماه کم کم دکتر داروش را قطع کرد و اول مه ...

خیلی ممنونم عزیزم ،منم همین کارو میکنم براش.یه سوال ؟میگم موقع خوردن دارو یکم عصبی شده ،نه خیلی ،انگار حوصله نداره ،طبیعیه؟امروز دومین باره بهش دادم ،خورد و رفت مدرسه🥺

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

عزیزم😍😅حالا صبر کن معجزش را میبینی

ممنونم عزیزم،عکسشو فرستادم ببین خارجیه یا ایرانی؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

مممنونم عزیزم همون موفق سرچ کردم یک سایت بود داشت ۲۰ تاش رو داد ۸۰۰ قراره فردا پیک کنه برام خدا کنه ...

عزیزم ببین این عکس که فرستادم خارجیه؟

من کرجم عزیز جان البته تهران پیدا کردم ۲۰۰ تا میگه ۱۰ میلیون کمتر از ۲۰۰ تا نمیده

چقد گرونه 🥺😐

نه عزیزم دکتر حتی فرمول تهیه این قرص رو با حوصله برام تشریح کرد .و گفت با خیال راحت پسرتو درمان کن و ...

عصرا دیر وقت نده برای خوابش مشکل ایجاد نشه نهایت تا قبل چهار بده بهش

همتا اسم خـودمه♥
2810