پسرم کلاس اوله و بیش فعاله .تمرکز تو درس نداره .پرخاشگره ،قبلا دارو داده بود مصرف نکردم ،راستش ترسیدم ،ولی چون داشتم به خودکشی میرسیدم (امضام)دیگه گفتم براش شروع کنم.قرص آریپیرازول هم داده تا پرخاشگریش خوب بشه ،نصف قرص شبا .اگه هم شلوغ بود نصفی هم عصر.
دلم گرفته ،میگم پسر من چرا باید تو این سن با دارو آروم بشه یا درس بخونه 😔
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
من میخام اگه ریتالینم بهش میدم از سر اجبار ،حداقل نتیجه بده ،پسرم تمرکزش بهتر بشه .بخصوص پرخاشگریش خ ...
من دقیق رفتار پسرت نمیدون چیا هستن اما اگه بیش فعالی تشخیص داده شده باسه قطعا ب دارو جواب میده اما میدونی بعضی پزشکا مرز بین بیشفعالی و اتیسم خفیف تشخیص نمیدن یا گاهی بچه کاملا سالمه محیط و خانواده این بچه رو پرخاشگر میکنن
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مثلأ چیکار میکرد ک فهمیدی بیش فعاله؟؟؟منم همش ب خواهرم میگم بچشو پیش ی دکتر ببره چون فکر میکنم بیش فعاله مثلأ با داد صحبت میکنه مدام حرف میرنه وسط دیگران خیلی صحبت میکنه با خودش ب ندرت پیش میاد بازی کنه بیشتر باید نفردونی باشه تو بازیش همش گریه میکنه جیغ میزنه
فکر کن اگه نخوره چند سال دیگه همسنهاش میرن دانشگاه و اون نمی تونه. زندگی هر چی سن بالاتر میره توان ر ...
دقیقا منم به این نتیجه رسیدم هرجوریرشده نباید مانع پیشرفتش بشم و دارو ندم یا حداقل این حس گناه در آینده رو نداشته باشم ،بگم اگه دارو میخورد الان موفق بود.میخام تموم تلاشمو براش بکنم
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
پسر من هم امروز روز دومش بود خورد و رفت مدرسه خیلی خیلی هیجان زده میشه و صحبت میکنه گاهی لازمه براشو ...
عزیزم چی میخوره؟فقط ریتالسن؟پرخاشکره یا تمرکز نداره؟
یچیزی بهت میگم اویزه گوشت کن ما ی استاد داشتیم همیشه میگفت روح این بچه هاا خ بزرگه و درکالبدبدن کوچی ...
خدا خیرت بده با این حرف های پر از حس خوبت ☺️☘️واقعا یه حس خوب و ناب بهم دادی ،ممنونم از حرفات
مادر عزیز اگر شما همون اول که پزشک به بچتون قرص داده بود مصرف میکردید حداقل شدتش کمتر میشد
بله متاسفانه شنیدم بده و شیشه داره و ....ولی دکترش با مهربونی و حوصله زیاد برام توضیح داد اصلا اینجور نیست.بهم گفت درست مصرف کن براش با رفتار مناسب ،انشاالله شاهد موفقیت هاش میشی🥺
بله متاسفانه شنیدم بده و شیشه داره و ....ولی دکترش با مهربونی و حوصله زیاد برام توضیح داد اصلا اینجو ...
دیروز اینجا تاپیک زدم یک نفر گفت شیشه داره !!!! چون قبلا همچین حرفی شنیده بودم برام مهم نبود کسی حرفی بزنه که اطلاعاتی نداره فقط میخواد یک چیزی گفته باشه
حتما درمانش کن .. شوهرم ۳۹ سالشه و درگیر اعتیاد شده .. هر دکتر و مشاوری میبرمش میگه از بچگی پیش فعال ...
درست میگی دقیقا این حرفای فوق تخصص کودک بود به من گفت درمان نشه معتاد میشه ،تحصیل نمیکنه،تو زندگیش شکست میخوره حتی خدایی نکرده قاتل و....خدا کمکمون کنه عزیزم😔