2777
2789
عنوان

به توصیه دکتر برای پسرم ریتالین شروع کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 284 پست
ممنونم عزیزدلم ،خداروشکر گلم .میشه بگی رفتارای قبلا گل پسرت چی بود؟پرخاشگری داشت؟؟

آره عزیزم پرخاشگر بود حتی دست بزن هم پیدا کرده بود...  

توی درس خوندن اصصصصصلا تمرکز نداشت اگه 50 دفه یه چیز را واسش توضیح میدادم متوجه نمیشد مثلا من خودما میکشتم ک بهش حالی کنم ترکیب آ و ب میشه آب

متوجه نمیشد اگه هم بعد این همه تکرار میفهمید بعده ده دقیقه فراموش میکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وضعیت درسیش چطوره؟کلاس چندمه؟

وضعیت درسیش شاید باورت نشه سه روز بعد از خوردن قرص ها خییییییییییلی بهتر شد جوری ک من حس میکردم معجزه شده

ولی من خیلی دیر اقدام کردم تقریبا از دی ماه شروع کردم ک دیگه نصفه حروف تدریس شده بود

امسال کلاس دومه

آره عزیزم پرخاشگر بود حتی دست بزن هم پیدا کرده بود... توی درس خوندن اصصصصصلا تمرکز نداشت اگه 50 دفه ...

دقیقا داری پسر منو میگی دقیقااااااا😬

الان یادگیریش دیگه خوبه؟واقعا معجزه میکنه این قرص😊😍

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

2805
وضعیت درسیش شاید باورت نشه سه روز بعد از خوردن قرص ها خییییییییییلی بهتر شد جوری ک من حس میکردم معجز ...

پس خوبه ،امیدوار شدم دیگه 😅♥️انشاالله برای پسر منم بشه.الان با چندبار تکرار یادش میمونه؟

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

همه همینن چرا فکر می کنی تو اینجوری؟

آخه من استغفرالله جوری میشم دیگه کفر میگم البته پسرم بی تاثیر نیست ،بخدا پسرم آروم بشه میدونم زندگیم رو روال میفته

وضعیت درسیش شاید باورت نشه سه روز بعد از خوردن قرص ها خییییییییییلی بهتر شد جوری ک من حس میکردم معجز ...

عزیزم یه سوال دیگه ،تا کی بهش دارو میدی؟اگه ندیم بهش دوباره به همون حالت اول برمیگردن؟

عزیزم یه سوال دیگه ،تا کی بهش دارو میدی؟اگه ندیم بهش دوباره به همون حالت اول برمیگردن؟

من با تجویز دکترش ساله تحصیلی را کامل بهش دادم بعد از خرداد ماه کم کم دکتر داروش را قطع کرد و اول مهر دوباره شروع کردیم 

تابستون ک نمیخورد بهتر از تابستون سال قبلش بود کمتر اذیت میکرد کمتر اعصابما خورد میکرد

میگن یه مدت ک بخورن بهتر میشن و بعدم دیگه کلا دارو را قطع میکنن واسشون

پس خوبه ،امیدوار شدم دیگه 😅♥️انشاالله برای پسر منم بشه.الان با چندبار تکرار یادش میمونه؟

ببین پسر من الان توی فارسی مشکلی نداره ولی ریاضی چون من دیر ب دادش رسیدم و بردمش دکتر یکم مشکل داره یکم طول میکشه تا مبحث درس را بفهمه مجبورم هر چیزی را مثلا چهار پنج دفه واسش توضیح بدم ک متوجه بشه البته پسر من سرشار از استرسه و معلمش بهم میگه ک خودت باعث استرسش هستی

من با تجویز دکترش ساله تحصیلی را کامل بهش دادم بعد از خرداد ماه کم کم دکتر داروش را قطع کرد و اول مه ...

عزیزم شما به گل پسرت ریتالین میدی؟ ایرانی یا خارجی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو 
آخه من استغفرالله جوری میشم دیگه کفر میگم البته پسرم بی تاثیر نیست ،بخدا پسرم آروم بشه میدونم زندگیم ...

تو فکر نباش همه بداخلاقی رو‌دارن  و اون مرحله که میگی بیشتریا دارن حالا کافیه تو اون دوران مشکلی از کوچیک تا بزرگ باشه        من خودم انقدر استرسی میشم تپس قلب پروپرانول می خورم 

2810