2777
2789
عنوان

دخترم و دخترعموش ینی دختر جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 8880 بازدید | 197 پست
منم یه دختر خاله دازم دوماه ازم بزرگ تره یه پسر دایی دو ماه کوچیکتر دختر خالم کار خونه خیلی میکنه ول ...

بزرگ شدی عزیزم سعی کن به این چیزا بها ندی

تو که میدونی چقد زرنگی ودرسخون ازهمین صفات خوبت لذت ببر وگور بابای حررف بقیه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره استایل دخترمنم شبیه بچگیایه خواهرزادمه اونم گندمی و لاغرو کشیده بودالان هجده شالشه ماشالله بخدا ...

تو دخترت بزرگترین برگ برنده رو داره یبار نشد یکی بگه باز توام تو فلان چیز از دختر خالت بهتری یا اینکه مگ اون پسر دایی ئه چ گو هی میخوره من تازه کلی کار دیگه ام میکنم الن مثلا دقدقه اون در اوج اینه که چجوری با رلش کات کنه ک با کلاس تر باشه 😴🖤

بزرگ شدی عزیزم سعی کن به این چیزا بها ندیتو که میدونی چقد زرنگی ودرسخون ازهمین صفات خوبت لذت ببر وگو ...

الان خودت چرا نگران دخترتی چون حتی تو اگه بها ندی خودشم بگه خوشگلم باز حرف بقیه اون اثر بد رو داره رو دخترت 

بخدا هیچ کدومشون بخاطر حرفاشون نمیبخشم

این بزرگ شه قد بلند چشم و ابرو مشکی دای میشه بخدا حالا ببین گندمی هم بچه ها اکثرا بزرگ میشن پوستشون ...

اره قدش بلنده کشیده و لاغر دیده میشه شبیه دخترخواهرمه 

الان اون هجده شالشه ماشالله

ظاهر مهم نیس شعور مهمه که الحمدلله شما مرخصیناینو دخترت باید بگه خودت بسنج ببین تو یه موقعیت که خیلی ...

الان دیدم

دخترم ک همینجوری بداخلاق شده بخوام حرف یادش بدم ک میشوره میزاره کنار

به دخترم باشه پوست سرشو میکنه بچه حس کرده جاریم بهش ایرادمیگیره باورکن ازش انقد بدش میاد بدون دخالت من

ولی عجب جاری های عقده ای داریمن دوتا جاری دارمولی نه من نظری در مورد بچه هاشون میدم نه اونا قیافه بچ ...

آره طفلک استارتر خیلی بی زبونه فکر می کنه از حقش دفاع کنه نقطه ضعف داده

اونم خیلی گستاخ شده علنا

حالا این که خوبه پسر جاری من با پسر من ۷ سال اختلاف سنی دارن بعد پسر من که دنیا اومد تعریف های جاریم ...

بازم میگم خاک تو سرش

اینا حرف واسه زدن کم دارن 

از بالخونه خونه هم کم دارن از قضا

2810