2777
2789
عنوان

پزشک زنان و بارداری پر خطر در بابل

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 26 پست
اصلا ب دلم نیست بمونه.....می‌دونم سقط میشه

واااا چرا اینو میگی 

همش دعا کن توکلت ب خدا باشه 

ترس تو دل همه هست 

ولی اینکه بخوای ته دلت رو خالی کنی خدا قهرش میگیره همین الان بهش عشق بده ولی وابسته نشو 

روزانه برای ۵ تن قران بخون 

صلوات بفرست 

از خدا بالاتر ک نیستیم 

اون بخواد میشه هر روز دو رکعت نماز برای حال خوبش بخون 

بسپار ب خدا ااگر ب صلاحت باشه نگهش میداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از احوال پرسیتون عزیزماز دیروز لکه بینی کش دار دارم.ترشخ قهوه ای مثل ترشح تخمک گذاری هست.تخمک ...

خواهش میکنم گلم .اره جانم این طبیعی نگران نباش مال منم همینه انشااله میری صدای قلبش رو میشنوی و اینکه احتمالا ماه ۳ بهت میگن هماتون داری و برطرف میشه .من ادم خیلی مذهبی نیستم ولی ب خدا و امام ها اعتقاد دارم و مطمینم نماز و قران بهت کمک میکنه عزیزم  

مرسی عزیزج ک نظر دادید بارداری پر خطر داشتید ؟

پهلوان صددرصد

پارسال  محرم فهمیدم باردارم🤗🥹 شیرخوارگاه بودم انگار حاجت گرفتم از علی اصغر ۶ماهه امام حسین🥺ولی خدا نخاست بمونه همش۲۰روز داشتمش تودلم😔😔امروز روز شهادت سه ساله امام حسین توسل کردم به حضرت رقیه. سال دیگه یه بچه سالمخدابهم بده. 😭🥰🙏🏻میشه برام دعاکنین زندگیم درست شه وبعدش باردارشم. اخه پارسال بخاطر تودلیم افسرده شدم خیلی شوهرمو اذیت کردم اونم چنننددددددماهههه دیگه باهام خوب نیس خیلی تنهام. امام حسین😔
خوب دکتر چیزی نگفت بهتون.بخدا دیگه جا ندارم برای آمپول.ابکش شدم.....و کبود و سفت شده

منم خیلی امپول زدم ک دیگه الان یک ماه گفته شیافت رو اط دو بکن ۳ ک امپول نزنی 

میگن تو ای وی اف هست و عروق های قبلی ک تازه دارن میترکن و قدیمی و نگران کننده نیست 

ولی حتما استراحت کن ب حرفشون گوش نکن استراحت خیلی تاثیر داره خیلی زیاد منظورم این نیست خودتو ب تخت ببندی ولی حتما استراحت سرویس ایرانی نباشه خم نشو زیاد راه نرو سریع از جات پا نشو ...

دکتر غریب لکی یکی از بهترین پزشک‌هایی هستند که تجربه کردم. دقیق، وقت‌شناس و دلسوز هستند. بارداری بسیار شیرینی رو با ایشون داشتم و تمام آزمایشات و سونوگرافی‌های لازم رو با دقت انجام دادن. هیچ مشکلی در دوران بارداری نداشتم