2777
2789
دوستان این سنو بینید طبیعیه همه چی ؟ چرا یجا زده ۱۸ هفته ی جا ۱۷ و چند روز؟ینی اعضای بدنش نرمال رشد ...

اونجایی که زده بچه ۱۷هفته یعنی بچت ب اندازه ی بچه ۱۷هفتست یکم کوچیکتر از سن حاملگیته وزنشم کمه جنسیتش چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان این سنو بینید طبیعیه همه چی ؟ چرا یجا زده ۱۸ هفته ی جا ۱۷ و چند روز؟ینی اعضای بدنش نرمال رشد ...

عزیزم کاملا نرماله ناراحت نباش

منم بچم درشت بود دور شکم بچم چهارهفته بزرگتربود سالمه سالمه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

عزیزم سونو ها بر اساس رفرنس ایرانی نیستن اینا رفرنس شون اکثرا اروپایی هستن پس کلا نگران نباش یک 

دو اینکه اصلا فرقی بین هفته هات زیاد نیست ک من بچه هام دو هفته جلو عقب بودن  سایز اعضا بدنشون کاملااااا هم سالم هستن خیالت راحت 

اونجایی که زده بچه ۱۷هفته یعنی بچت ب اندازه ی بچه ۱۷هفتست یکم کوچیکتر از سن حاملگیته وزنشم کمه جنسیت ...

الان اورژانس رفتم بخاطر بق گرفتگی یادم رفت بپرسم جنسیتو حالم بد بود ولی قبلش گفتن احتمالا دختر

خداروشکر

اره خیالت راحت هیچ مشکلی نیست من تجربه شش باربارداری دارم استرس به خودت نده همه چی اکیه من بچهام دورسر شکم ران باهم کلی فرق داشتم چندهفته اختلاف اما سالم سالمن فقط تپلی بودن بچهام اینم عکس 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم