2777
2789

اینقدر خسته بودم و هستم که حد نداره رفتم بخوابم ساعت ۱

نمیدونم یدفعه ۵ دقیقه گذشت یه صدایی تو گوشام پیچید پاهام بی حس شد دستام بدنم بی حس شد سرم با اینکه چشمام بسته بود انگار داشت گیج میرفت زبونم تکون نمی‌خورد ۲۰۰ بار سعی کردم بخوابم از اون موقع هر با تکرار شد فردا دانشگاه ۶ صبح کلاس دارم تو روخدا بگین چیکار کنم خوب شم خیلی خستم میخوام راحت بخوابم

تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چیکار کنم بتونم راحت بخوابم صبح کنفرانس دارم

عزیزم اعصاب خیلی درده بدیه باید تا عود نکرده درمان بشه 

الان میتونی از یه داروی گیاهی آرامبخش مثل اسطو خدوس استفاده کنی بخابی 

اگرهم برات مقدوره گلاب بخور وگوشیتو بردار صلوات بکش آیه الکرسی بخون فکرتو آزاد کن بخاب 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 

اولین کاری که میکنی اینه که گوشی رو میزاری رو حالت هواپیما و ساعتشو برای فردا کوک میکنی.

بعدم سرتو میذاری رو بالشت و بی هیچی هم فکر نمیکنی! 

(اگه احیانا خواستی به چیزی فکر کنی یادت بیار من چه کامنت بلندی برات گذاشتم، حداقل به خاطر این کامنت بگیر بخواب!🥲😂)

فشارت نیافتاده؟؟؟ی دمنوش زعفرون نبات درست کن بخور هم ارامش بخشه هم فشارت تنظیم میشه

خیلی ممنون ولی همه خوابن فوقش یه آب و گلاب بتونم بخورم تکون بخورم بیدار میشن همه هم صبح کار دارن

تیکر بارداری نیست
پارسال دو بار اینجوری شدم اما امسال شدتش خیلی بیشتر بود

اینو عزیزم الان بخون. منم باهات الان میخونم.

الا بذکر الله تطمئن القلوب

با یاد خدا دلها آرام میگیرد.

به بیدار شدن ساعت ۶ فردا هم فکر نکن. خونسرد باش. فدای سرت. همه چی فداری سرت. خودتو ناراحت نکن.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810