2777
2789
من که دوس ندارم شیرمو بریزم دورراستشو بخوای منم میترسم وابسته بشم

خدا که راه چاره رو میاره حواسش به همه چی هست حتی به ترس وابستگی شما

دلتونو قلبتونو روحتونو پاک نگه دارید ، اخلاق بد ،روح افسرده، دل ناپاک هیچ بنی بشری رو به هیچ ارتفاعی نرسونده  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی به نظرت ادامه بدم؟

اینو تو تصمیم میگیری عزیزم من فقط پیشنهاد دادم، همه جوانب و در نظر بگیر، ترس از آینده هم در نظر نگیر 

دلتونو قلبتونو روحتونو پاک نگه دارید ، اخلاق بد ،روح افسرده، دل ناپاک هیچ بنی بشری رو به هیچ ارتفاعی نرسونده  
اینو تو تصمیم میگیری عزیزم من فقط پیشنهاد دادم، همه جوانب و در نظر بگیر، ترس از آینده هم در نظر نگیر

وقتی دوتاشون باهم شیر میخوردن یه حس خوبی داشتم

انگار رازی بودم از خودم از همون ترسیدم

بچه خودم 6 ماهشه بچه همسایمون 15 ماهه هستشمیترسم بچه همسایمون عادت کنه

بچه ١۵ ماهه دیگه غذای اصلی اش شیر نیست.

ببین دیگه خودت چی صلاح میبینی، اگر مدت زیادی پیش هم خواهید بود، عادت کنه هم اشکال نداره، یه جورایی با پسرت مثل داداش میشن.

اگر خودت دوست نداری به خانم همسایه بگو که میترسم بچه دو تربیتی بشه،چون فکر کنم تو احادیث میخوندم خصلت‌های افراد از طریق شیر به بچه میرسه، مثل زن شجاعی باشه و غیره.

یا بگو پریود و مسایل زنانه ام مختل شده برای اون میترسم هورمون زنانه به پسرت بره و ...

باز هرچی صلاح میدونید. نه با اون بچه وابسته بشید و جدا بشید ناراحتی پیش بیاد،  نه اینکه بنده خدارو محروم کنی.

وقتی دوتاشون باهم شیر میخوردن یه حس خوبی داشتمانگار رازی بودم از خودم از همون ترسیدم

نترس ❤️ترس ملاک خوبی نیست برای توجیه

شب بچمو داشتم شیر میدادم اونیکی سینم بازم سرریز داشت دوس داشتم که بچه همسایمون هم بود به اونم شیر می ...

چون تموم تمرکزت شده این موضوع  ، خودتو مشغول کن 

شب بچمو داشتم شیر میدادم اونیکی سینم بازم سرریز داشت دوس داشتم که بچه همسایمون هم بود به اونم شیر می ...

عزیزم تو اینجور مواقع یه شیردوش برقی بزار زیر اون سینه خالیت که جمع بشه شیرت و بزار تو کیسه مخصوص و بزار فریزر.  حالا یا بده به همون بچه یا برای بچه خودت یا بده بهزیستی.

عزیزم تو اینجور مواقع یه شیردوش برقی بزار زیر اون سینه خالیت که جمع بشه شیرت و بزار تو کیسه مخصوص و ...

عزیزم شیردوشم خراب شده باید یکی دیگه بگیرم مشکل من از خراب شدن شیدوشم شروع شد که دادم بچه همسایمون خورد