2777
2789
عنوان

خواستین کسیو نفرین کنید بگید خدا دوقلو بهت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 17 پست

خدا حفظشون کنه عزیزم.منم دوتا پسر دو ساله و یک ساله دارم. شیر به شیرن. دقیقا منم مثل شمام. بنظر من که دوقلو راحتره. چون همه نیازاشون یکیه. بخدا ده روزه حموم نرفتم. موهامو هر دو سه رو یه بار شونه میزنم مهمونی به سختی میتونم  برم فقط با بچه هام سرگرمم و شبا که بایاشون میاد شهر بازی ، خرید یا خونه مامانم اینا میبریمشون. کلا دربست در اختیار این دوتا وروجکم. بچه های منم الان هردوشون سرما خوردن. خودمم سرما خوردم. شبا هم خواب ندارم. ولی اینو بگم عزیزم انشاله که تونستن راه برن کارات سبکتر میشه . سختی دارن ولی مدل سختیش یکم بهتره،😁😁

نمیییشه فحش داده بودی بهتر بود تا این نظرت

بستگی به بچه ها هم داره.مثلا دوستم میگفت اصلا متوجه نشدم دخترم کی بزرگ شد به موقع میخوابید و اروم بود .اما بضی بچه ها خیلی بی خوابن یا بدخوابن یا بازیگوشن که هر کس باشه کم میاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیییشه فحش داده بودی بهتر بود تا این نظرت

منطق نداری واقعا ...شما حوصله نداری منم ندارم واسه همین کلا هنوز بچه دار نمیشم بچه دار شدن واسه وقتیه ک وااااقعا پر حوصله باشی