2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم به نظرت من در آینده میتونم از نظر مالی استقلال پیدا کنم؟و اینکه همسرم برام ماشین میخره؟اگ ...

احساس میکنم یه رفتاریتون توزندگی اشتباهه که همسرتون باهاتون رفتار بدی داره،یاشاید اعتمادبه نفس ونداری وتوخانوادت مشکله

لطفا دیگه سوال حس ششمی ازم نپرسید🦋❤️🧿

سلام شبتون بخیر ،لطفا خیلی به حستون احتیاج دارم الانخیلی داغونمبرا بار دوم و آخر میخوان ازم خواستگار ...

اگه یه آدم سن بالا وباتجربه باهاشون حرف بزنه آروم میشن وراضی میشن ولی بعدا توزندگیت ممکنه باشوهرت مشکلای کوچیکی داشتا باشی

@ماه_زیبا1 خواهش میکنم جواب منم بده ، مجردیم رو یکی کراش داشتم، اما نمیدونم اونم بهم حسی داشت یا نه ...

نگاهش ازرو هوسه ازش دوربمون ،ممکنه بعدا باعث گناه کردنت بشه،حس میکنم بیشترخودت بهش کشش داری و باعث شدی نگات کنه

اگه یه آدم سن بالا وباتجربه باهاشون حرف بزنه آروم میشن وراضی میشن ولی بعدا توزندگیت ممکنه باشوهرت مش ...

آی قربونت که جوابم دادی،دقیقا پدر.مادر.خواهر ودومادشون میخوان بیان صحبت کنن ،پس یعنی صحبت کنن راضی میشن؟؟

مشکلات تو زندگی همیشه هست میدونم 

آی قربونت که جوابم دادی،دقیقا پدر.مادر.خواهر ودومادشون میخوان بیان صحبت کنن ،پس یعنی صحبت کنن راضی م ...

بله احساس کردم نیاز به یه آدم هست که باهاشون حرف بزنه انشالله ایندفعه راضی میشن مطمئنم،خودتم یه طوری خوشحال میشی که رو پوستتم تاثیر داره وپوستت شفاف میشه

بگو گلم

فدای مهربونیت ازت پرسیدم  جواب دادی اگه یه سن بالا و باتجربه با خونواده ات صحبت کنن راضی به ازدواجتون میشن،

الان پدر و مادر و خواهر و دوماد پسره میخوان با پدرومادرم صحبت کنن پس یعنی با همین صحبتا راضی میشن ؟؟؟؟استرس نداشته باشم؟؟