2777
2789
عنوان

اگه میخواین بگین پز میده نیاین تو داستان خرید رفتن امروز من عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4307 بازدید | 109 پست

رئیس انجمن سرطان پستان زنان

دیروز مصاحبه کرد..گفت علت اصلی نرخ بالای سرطان در خانما

در کشور

به علت اینکه به خودشون بی توجه هستن

خودشون رو دوست ندارن..

یکی نداره بله باید مراعات کنه..داری ، تنت سالمه

توی همین روزای خوش لذت ببر

ازش..کافیه این تابو رو در خودت بشکنی

قدم اول سخته

بعدش راحت میشی

💕

شوهر من دو و هشتصد داد به کفش.من سیصد

شوهر من یکدفعه سه تا کافشن میخره بره کفش بخره خدا شاهده دو سه جفت چرم کلا یه لکه رو دندونش بیفته درجا دندون پزشک خوب میره بنده خدا با منم کار نداره بعد من میرم حراجیا برا خودمو بچه هام انقدررررم دعوام میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جو خوبی قرار نگرفتی ...ی مدت برو آرایشگاه...ببین پولاشونو چطوری خرج می‌کنن..بزو دندون پزشکی ببین لمی ...

منو برد مرکز استان.گفت خودم میشینم تو ماشین تو برو با خیال راحت بگرد هر چی دوست داری بخر.باورت میشه تو اون همه پاساژ و مجتمع باکلاس فقط تونستم یه دمپایی صد و پنجاهی برا خودم بخرم.خیلی چیزای قشنگ هم دیدم خیلی چیزا هم خوشم اومد ولی یه مانعی اجازه نمیداد خرید کنم

من شوهرم هم برام بخره دعوا راه میندازم که چرا رفتی به یه تیکه لباس این همه پول دادی و حیف و میل کردی

دقیقا اخلاق مادرشوهرمو داری ۳تا ویلا دارن یه صندوقچه پر طلا از قدیم تاجدید ماشالله تو شهر ثروتشون زبون زده تا پدرشوهرم چیزی میخره واسش یه بلوایی درست میکنه بیا وببین گلم این اخلاق خوب نیست واقعا پدرشوهرم خیلی اذیته میگه بعداین همه سال هیچ جوره نتونستم این اخلاقش درست کنم مطمعنن شماهم همسرت ناراحت میشه ازاین اخلاقت بعدشم شما ریشه توبچگیتون دارید درسته ولی سعی کنید باادمای رده بالا رفت امد کنید که واسه خودشون خیلی ارزش قائلن وخرجای میلیونی میکنن اینجوری باعث میشه بخودت بها بدی وهرگز دلت نمیخواد کفش ۳۰۰تومنی بخری و دوتومن پول یه کفش واسه خودت ولخرجی ببینی چقد خودتو کوچیک میکنی .

شوهر من یکدفعه سه تا کافشن میخره بره کفش بخره خدا شاهده دو سه جفت چرم کلا یه لکه رو دندونش بیفته درج ...

وضع بابات زمان مجردی چطور بود؟من فکر میکنم این اخلاق گندم بخاطر بچگیامه

اگه ی روزی شوهرم همچین پیامی ب من بده قطعا قلبم از خوشی وایمیسه

55تومن🥺

اسی خرج کن توروخدا نمیدونی خرید کردن چ انرژی ب ادم میده وقتی لباسای مارک میخری کیفو کفش گرون میپوشی با انواع کرمو ابرسانو مامو شامپو و روغن ب پوستو موهات میرسی بهترین عطرو میزنی حداقل نصفشو میدادی ی تیکه طلا نصفشم خرج میکردی مگه چن بار زندگی میکنی واسه کی جم میکنی

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نمیتونم به خدا.حالم از این اخلاقم بهم میخوره اصلا خرید با لذت ندارم ولی نمیدونم چی کنم که درست شم

ببین ،قرار نیست کلی خرید کنی

مثلا سالی دوبار خرید کن

ولی جنس خوب بخر

مثلا برند ها رو بخر موقع خراحشون تا زیادم خرج نکرده باشی 

چرم مشهد مارال و ... بخر 

تونیک هاتو از مزون بخر که جنسش خوب باشه و طراحیشم یه سر و گردن بالاتر از تونیک معمولیا باشه

طلاهاتم شیک بخر

کم کم عادت میکنی

عزیزم کم کم شروع کن یه بار برو دست بکن یه چیز خوب و گرون بردار دفعه بعد دوتا بردار همینجوری کم کم عادت میکنی

کی باارزشتر و مهمتر از خودت اول از همه به خودت اهمیت بده؛معلومه که شوهرتم همچین انتظاری ازت داره

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔