2777
2789
خب اینم هست ولی من کلا نمیخوام وارد محیط اموزش و پرورش بشم رشتم هم با اونجا کاری نداره کلا برمم کلی ...

دیگه خود دانی به نظرم انسانی هیچ فرصتی نداره جز همین فرهنگیان 

بقیه رشته ها مثل همن 

حسبی الله ❤
چرا فک کنم بتونی مرخصی هم نگیری بازم میتونی واسه کنکورولی مثلا انسانی چه رشته ای داره؟! هرچی باشه با ...

حسابداری چه شهری هستن که بیکارن

خواب زن چپه❌ خواب ظن چپه✔️......................گرگ باران دیده❌گرگ بالان دیده ✔️.................اول التماس میکنه بیاد تو زندگیت یه عالمه تلاش میکنه دوسش داشته باشی،عاشق که شدی میره و میگه منطقی باش ما به درد هم نمی خوریم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی ولی انسانیم ارزششو نداره تهش بیکاریه سهمیه و پارتی تو مصاحبه قبولت میکنه

هییی عزیزم ما فقط باید بمیریم

من خر خودم الان استباه زدم کاردانی به جای کارشناسی 

نمیدونم چه خاکی بریزم تو سرم

هییی عزیزم ما فقط باید بمیریممن خر خودم الان استباه زدم کاردانی به جای کارشناسی نمیدونم چه خاکی بریز ...

خب راهی هست مردن بدون دردم نمیشه 🫠😭

من دیگ نمیخوام این زندگیو خیلی وقته دوساله نمیخوامش شبا با زجر میخوابیدم صبحا با ترس بیدار میشدم 

خب راهی هست مردن بدون دردم نمیشه 🫠😭من دیگ نمیخوام این زندگیو خیلی وقته دوساله نمیخوامش شبا با زجر ...

واقعا گندش بزنن این زندگیو انقد استرس کشیدم موهام همش ریخته😭😭چ ا تموم نمیشه این وضعیت از کتاب حالم بهم میخوره دیگه

واقعا گندش بزنن این زندگیو انقد استرس کشیدم موهام همش ریخته😭😭چ ا تموم نمیشه این وضعیت از کتاب حالم ...

وای بعدشم چیزی نبود 😩الان این دانشگا اطلاعیه داده چه گوهی بخورم تورو قران بگو تو چی وای بدبخت شدم نمیدونم چیکارررر کنم